Η Google προειδοποιεί την Samsung να διορθώσει τα μόντεμ της

Μοίρασε την γνώση...

Το Project Zero, η ομάδα της Google που είναι αφιερωμένη στην έρευνα ασφάλειας, εντόπισε προβλήματα στα μόντεμ της Samsung που τροφοδοτούν συσκευές όπως το Pixel 6, το Pixel 7 και ορισμένα μοντέλα των Galaxy S22 και A53.

banner

Google: Προειδοποιεί την Samsung να διορθώσει τα μόντεμ της

Η ομάδα προειδοποιεί ότι έμπειροι χάκερ θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το ζήτημα «με περιορισμένη μόνο πρόσθετη έρευνα και ανάπτυξη». Η Google λέει ότι η ενημέρωση ασφαλείας του Μαρτίου για τα Pixels θα πρέπει να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Διαφήμιση

Οι ερευνητές λένε ότι πιστεύουν ότι οι ακόλουθες συσκευές μπορεί να είναι σε κίνδυνο:

Google news

Κινητές συσκευές από τη Samsung, συμπεριλαμβανομένων αυτών των σειρών Galaxy S22, M33, M13, M12, A71, A53, A33, A21, A13, A12 και A04
Κινητές συσκευές από τη Vivo, συμπεριλαμβανομένων αυτών των σειρών S16, S15, S6, X70, X60 και X30
οποιαδήποτε φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί το chipset Exynos W920
τυχόν οχήματα που χρησιμοποιούν το chipset Exynos Auto T5123

Atlas VPN Redmagic WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram