Η Huawei ετοιμάζει φωτογραφικό κινητό με αισθητήρα 1 ίντσας στην κύρια κάμερα

Μοίρασε την γνώση...

Η Huawei όπως φαίνεται θα είναι ο επόμενος μεγάλος κατασκευαστής που θα χρησιμοποιήσει σε κινητό της τον πανίσχυρο αισθητήρα 1 ίντσας της Sony.

banner

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, η Huawei έχει αρχίσει ήδη τις δοκιμές του αισθητήρα σε ένα κινητό το οποίο εικάζεται ότι θα είναι το επόμενο Mate 60. Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι και η Honor πειραματίζεται με τον μεγάλο αισθητήρα οπότε κάτι μας λέει ότι σύντομα αυτή η ελίτ ομάδα κινητών με μεγάλο αισθητήρα θα γίνει αρκετά μεγαλύτερη. Φυσικά δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για το ποιος αισθητήρας είναι αυτός, αλλά μπορούμε εύκολα να βάλουμε στοίχημα ότι πρόκειται για τον IMX989 που έχουμε δοκιμάσει στα Xiaomi 12S Ultra και Xiaomi 13 Pro.

Διαφήμιση

Τα πλεονεκτήματα της χρήστης του αισθητήρα αυτού φυσικά είναι πολλά, και αν τα συνδυάσεις με την παραδοσιακά εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν πάντα τα φωτογραφικά κινητά της Huawei τότε σίγουρα περιμένουμε πράγματα και θαύματα στο προσεχές μέλλον.
Το πιο πρόσφατο Huawei P60 Pro χρησιμοποιεί τον IMX888, ο οποίος έχει μέγεθος 1/1,43 ίντσας. Παρά τη χρήση ενός μικρότερου αισθητήρα, η Huawei έχει βελτιστοποιήσει τον αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας και φαίνεται να έχει κάνει φανταστική δουλειά στην ποιότητα της εικόνας. Μάλιστα θα λέγαμε ότι τα πρώτα δείγματα της κάμερας του P60 Pro μπορούν να συγκριθούν άνετα με αυτά που έχουμε δει από κινητά με κάμερα 1 ίντσας του ανταγωνισμού.

Google news

Μια διαρροή μας έχει αποκαλύψει πρόσφατα ότι η σειρά Huawei Mate 60 μπορεί να κυκλοφορήσει το 3ο τρίμηνο του 2023, οπότε μάλλον δεν θα αργήσουμε πολύ να δούμε το νέο φωτογραφικό αριστούργημα της Huawei.

Hekka Blackshark WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram