Η Microsoft διευκολύνει την εναλλαγή των προεπιλεγμένων εφαρμογών στα Windows 11

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft υπόσχεται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο τα Windows διαχειρίζονται ποιες εφαρμογές ανοίγουν ορισμένα αρχεία από προεπιλογή.

banner

H Microsoft θα ξεκινήσει να δοκιμάζει ένα νέο API για να επιτρέπει στις εφαρμογές να καρφιτσώνουν ένα κύριο ή δευτερεύον πλακίδιο στη γραμμή εργασιών.

Διαφήμιση

Περιγράφεται σε ένα εταιρικό ιστολόγιο ως «μια βασική προσέγγιση για το καρφίτσωμα εφαρμογών και τις προεπιλογές εφαρμογών στα Windows», θα πρέπει να αντιμετωπίσει ορισμένα ζητήματα που παρουσιάστηκαν με την αλλαγή στα Windows 11 καθώς και να κάνει την αλλαγή των ρυθμίσεων και της εμφάνισης των Windows πιο παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες από κινητές συσκευές iOS ή Android. Η ανάρτηση μου θυμίζει επίσης την παρόμοια υψηλού πνεύματος ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft από τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η οποία παρουσίαζε μια σειρά από Αρχές Open App Store που σχεδίαζαν οι νομοθέτες και δικαιολογούσαν επιλεκτικά τον αποκλεισμό της πλατφόρμας Xbox της.

Google news

Όταν κυκλοφόρησαν τα Windows 11, είχαν μια ακατάστατη και δυσκίνητη διαδικασία για τη ρύθμιση των προεπιλεγμένων προγραμμάτων, η οποία ήταν ένα βήμα πίσω από τα Windows 10 και απαιτούσε από τους χρήστες να περάσουν από κάθε μεμονωμένο τύπο αρχείου αντί να επιλέξουν απλώς ένα προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Tomtop WW Cafago WW

Μια ενημέρωση των Windows 11 για να μετατρέψει την επαναφορά του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησής σας σε μια απλή διαδικασία με ένα κλικ έφτασε για όλους πέρυσι , αλλά επιτρέποντας συνδέσμους σε βάθος που μεταφέρουν τους χρήστες από μια εφαρμογή στο σωστό μέρος του μενού Ρυθμίσεις, θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την προσαρμογή των πραγμάτων. ανεξάρτητα από το τι στήνουν. Ομοίως, ένα τυποποιημένο μενού για την προσθήκη πλακιδίων εφαρμογών στη γραμμή εργασιών θα μπορούσε να ενθαρρύνει νέα γραφικά στοιχεία ή άλλες διεπαφές που διατηρούν πληροφορίες από τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο για εύκολη πρόσβαση.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram