Η Sony επιβεβαιώνει το πότε θα παρουσιαστεί το PlayStation 6

Μοίρασε την γνώση...

Η Sony κυκλοφόρησε το PlayStation 5 τον Νοέμβριο του 2020 με πολύ περιορισμένο απόθεμα λόγω έλλειψης εξαρτημάτων. Το απόθεμα του PS5 παρέμεινε περιορισμένο για μερικά χρόνια μέχρι τα τέλη του 2022. Λόγω αυτού, οι περισσότεροι χρήστες μπόρεσαν να αγοράσουν την κονσόλα πριν από λίγες μόνο εβδομάδες – όπως και εγώ. Φανταστείτε λοιπόν πως θα φαινόταν στους fans της εταιρείας, μία πιθανή κυκλοφορία του PlayStation 6 σύντομα μπορεί να μην πάει πολύ καλά για τη Sony, καθώς πολλοί κάτοχοι PS5… μόλις τo αγόρασαν!

banner

PlayStation 6

Παρόλα αυτά, η Sony έχει σχέδια για την next-gen κονσόλα PS6 και σήμερα έγιναν γνωστές πληροφορίες σχετικά με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της. Η Sony επισημοποίησε πρόσφατα ορισμένα έγγραφα που δείχνουν ότι το PS5 δεν θα βρίσκεται στην αγορά μόνο του για πολύ. Στην πραγματικότητα, το PS5 μπορεί να έχει τη μικρότερη διάρκεια ζωής από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα PS από την κυκλοφορία του PS1.

Διαφήμιση

Το PS5 ενδέχεται να έχει μικρότερη διάρκεια ζωής λόγω του PS6

Google news

Κοιτάζοντας πίσω από τις ημέρες του αρχικού PlayStation μέχρι την κυκλοφορία του PS3, είναι εμφανές ότι κάθε κονσόλα PS έχει διάρκεια ζωής από 11 έως 13 χρόνια. Οι πιο πρόσφατες κονσόλες PS4 και PS5 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες προς πώληση από το 2013 και το 2020 αντίστοιχα.

Goboo [CPS] Many GEOs Cubot WW

Η Sony κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σειρά εγγράφων που υποτίθεται ότι ήταν εμπιστευτικά. Ίσως αναρωτιέστε γιατί η Sony έπρεπε να διαθέσει αυτά τα έγγραφα. Λοιπόν, όλα έγιναν χάριν στην Αρχή Ανταγωνισμού Αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) για την έρευνά της σχετικά με την προσπάθεια της Microsoft να εξαγοράσει την Activision Blizzard. Τέτοια έγγραφα είναι εμπιστευτικά φυσικά, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας, η Sony είναι υποχρεωμένη να τα δημοσιοποιήσει.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram