Ήρθε το «τέλος» του 3G

Μοίρασε την γνώση...

Το 2004 η σημαντικότερη είδηση στο χώρο των τηλεπικοινωνιών όσον αφορά στην Ελλάδα ήταν η έναρξη της εμπορικής λειτουργίας των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς (3G).

banner

Το 2023 η είδηση ότι τα δίκτυα 3G των τριών παρόχων (Cosmote, Vodafone, Nova) σταματούν να λειτουργούν μάλλον είναι μία αναμενόμενη εξέλιξη δεδομένης της εξέλιξης της τεχνολογίας αλλά και των αναγκών των εταιρειών να αξιοποιήσουν καλύτερα το φάσμα συχνοτήτων που έχουν στη διάθεση τους προκειμένου να υποστηρίξουν τα δίκτυα 4ης και 5ης γενιάς που λειτουργούν και προσφέρουν πολύ υψηλότερες ταχύτητες δεδομένων αλλά και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

Διαφήμιση

Η Nova έγινε χθες ο τελευταίος πάροχος που ανακοίνωσε και επίσημα την κατάργηση του δικτύου 3G της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο. Η Cosmote είχε ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη διαδικασία από το φθινόπωρο του 2021, ενώ η Vodafone έχει και αυτή ξεκινήσει τη σχετική διαδικασία, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Απριλίου.

Google news

ΠΗΓΗ

Blackshark WW Cubot WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram