Καθαρίζει αυτόματα τα αυτιά μέσα σε 35 δευτερόλεπτα, Gadget που μοιάζει με ακουστικά

Μοίρασε την γνώση...

Απίθανο gadget, που μοιάζει με ακουστικά για αυτιά, υπόσχεται να βοηθήσει στο μέλλον όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις μπατονέτες για να καθαρίσουν τα αυτιά τους από το κερί, καθώς το κάνει αυτόματα μέσα σε μόλις 35 δευτερόλεπτα.

banner

Τα ακουστικά καθαρισμού των αυτιών OtoSet Ear Cleaning System έλαβαν την έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA ως ασφαλής και αποτελεσματική συσκευή. Παράλληλα, η start-up του Σιάτλ SafKan Health που το ανέπτυξε έλαβε χρηματοδότηση 7.460.000 ευρώ από την επενδυτική εταιρία Unorthodox Ventures για να αρχίσει η μαζική παραγωγή.

Διαφήμιση

Η συσκευή που ρίχνει νερό στο εσωτερικό του αυτιού χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό σύστημα απορρόφησης του υγρού, έτσι ώστε να αφαιρέσει γρήγορα και αποτελεσματικά το κερί. Το βρόμικο νερό συσσωρεύεται στην εξωτερική πλευρά των ακουστικών, ενώ νέο καθαρό νερό καταλήγει στο αυτί για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του.

Google news

Σε πρώτη φάση το OtoSet Ear Cleaning System απευθύνεται στους γιατρούς που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για τους ασθενείς τους, καθώς η τιμή του έχει προσδιοριστεί στα 2.568 ευρώ.

Blackshark WW Lightinthebox WW

Ωστόσο υπάρχουν σοβαρές ελπίδες ότι με τον καιρό και τη διάδοσή του το κόστος του gadget θα πέσει σημαντικά, ώστε μια μέρα να μπορεί να το αποκτήσει σε μια λογική τιμή οποιοσδήποτε το επιθυμεί.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram