Καθυστερεί το HomePod της Apple με οθόνη

Μοίρασε την γνώση...

Το project της Apple να σχεδιάσει το πρώτο της HomePod με οθόνη αναβλήθηκε μέχρι το επόμενο έτος το νωρίτερο, στο πλαίσιο μιας σειράς μέτρων για μείωση του κόστους.

banner

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, πρότεινε ότι η καθυστέρηση της συσκευής θα επιτρέψει στην Apple να διαθέσει τον προϋπολογισμό έρευνας και ανάπτυξης σε πιο πιεστικά έργα, όπως είναι το headset μικτής πραγματικότητας.

Διαφήμιση

Καθυστερεί το HomePod της Apple με οθόνη

Η κίνηση είναι μέρος μιας στρατηγικής για τον περιορισμό του κόστους που θα επιτρέψει στην εταιρεία να διατηρήσει μια εμφάνιση σταθερότητας σε μια ασταθή οικονομία και να αποφύγει τις μεγάλες περικοπές και απολύσεις που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Meta, η Amazon, η Microsoft και η Google.

Google news

Άλλες κινήσεις για την αποφυγή απολύσεων λέγεται ότι περιλαμβάνουν την καθυστέρηση των μπόνους για τις εταιρικές ομάδες, την παύση των προσλήψεων σε ορισμένες ομάδες, τον περιορισμό των προϋπολογισμών και το να αφήνουν ανοιχτούς ρόλους αντί να τους αναπληρώνουν όταν φεύγουν εργαζόμενοι.

Cafago WW Cubot WW

Ο αναθεωρημένος χρόνος για το φημολογούμενο προϊόν HomePod ταιριάζει με την πρόσφατη πρόβλεψη του αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo ότι ένα επανασχεδιασμένο HomePod με οθόνη 7 ιντσών θα φτάσει το πρώτο εξάμηνο του 2024.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram