Κι όμως μπορείς να βρεις κάθε φωτογραφία σου που υπάρχει στο Internet μέσω ενός Website!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι προφανές ότι περνάμε στην εποχή του ΑΙ και αυτό σίγουρα θα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Σίγουρα, πάντως, τα αποτελέσματα προκαλούν ανησυχία.

banner

Κάθε μέρα θα ακούσουμε και από μια είδηση που έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη. Είτε πως κάποιο chatbot αναφέρει πως είναι λυπημένο, είτε πως θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε κωδικούς πυρηνικών εργοστασίων. Αυτή είναι η καθημερινότητα του 2023.

Ένα από τα τελευταία hot topic του χώρου είναι το PrimEyes. Ένα website, που από κάποιους περιεγράφηκε ως το «πιο διαταραγμένο AI site στο Ιnternet».

Google news

Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης που μπορεί να βρει όλα τα site όπου έχουν ανέβει φωτογραφίες σου. Όπως πολύ καλύτερα περιέγραψαν κάποιοι άλλοι χρήστες, «η χαρά του stalker».

AliExpress WW Govee Many GEOs

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ανεβάζεις μια ή και περισσότερες φωτογραφίες σου, κεντράρεις το πρόσωπό σου σε ένα κουτάκι που σου βγάζει και το PrimEyes αναλαμβάνει να βρει πού έχουν ανέβει εικόνες με εσένα.

Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν, αν και για να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία στις αναζητήσεις σου θα πρέπει να κάνεις μια πληρωμένη εγγραφή.


Όπως και να ’χει, πάντως, αποδεικνύει με ακόμη έναν τρόπο πόσο creepy μπορεί να γίνει το Διαδίκτυο.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram