Κίνα: Αυτό είναι το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2022

Μοίρασε την γνώση...

Μεγάλη επιτυχία για την Apple
Πριν μερικές ημέρες, σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση για τα smartphones με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2022. Τώρα, μια νέα έρευνα ήρθε στη δημοσιότητα που αναφέρει ότι το κυρίαρχο τηλέφωνο για την αγορά της Κίνας, την περασμένη χρονιά, ήταν και πάλι από την πλευρά της Apple.

banner

Σύμφωνα με τη γνωστή εταιρία Counterpoint Research, το iPhone 13 ήταν το νούμερο 1 τηλέφωνο για το 2022 στην Κίνα. Μάλιστα, το Κουπερτίνο σημείωσε ρεκόρ γι’ αυτή την αγορά, καθώς τρία τηλέφωνά της βρίσκονταν στις τρεις πρώτες θέσεις στην κατάταξη των πωλήσεων.

Διαφήμιση

Η Counterpoint Research δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
Η Apple συνεισέφερε πάνω από το 10% του όγκου πωλήσεων smartphone στην Κίνα για το 2022. Το iPhone 13 ήταν το τηλέφωνο με τις περισσότερες πωλήσεις με μερίδιο αγοράς 6,6%, ανεβαίνοντας έτσι από την 3η θέση που είχε το 2021 με 2,3%.

Google news

Επίσης, οι πωλήσεις των iPhone 13 διπλασιάστηκαν και με το παραπάνω το 2022 σε σύγκριση με το 2021. Ήταν η πρώτη φορά που τα “Pro” μοντέλα της Apple ήταν στην top 10 λίστα για την αγορά της Κίνας.

Cubot WW Geekmaxi Many GEOs

Τέλος, εταιρίες όπως η Apple και οι Honor, OPPO και vivo είχαν τις υψηλότερες θέσεις όσον αφορά τις πωλήσεις.

Σημειώνεται ότι είναι μια αναφορά-έρευνα του συγκεκριμένου μέσου και όχι επίσημα νούμερα από τις εν λόγω εταιρίες.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram