Με το νέο εργαλείο Video Unblur η Google θέλει να σώσει τα βίντεο σας

Μοίρασε την γνώση...

Ένα από τα φοβερά χαρακτηριστικά του Pixel 7 ήρθε με τη μορφή του εργαλείου “Photo Unblur» στο Google Photos. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το εργαλείο αυτό βοηθά τους χρήστες να καθαρίσουν τις φωτογραφίες από ανεπιθύμητες «θολούρες». Τώρα φαίνεται ότι η Google επεκτείνει αυτή τη λειτουργία και στα βίντεο και θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της εγκαίρως για το Pixel 8.

banner

Την ανακάλυψη αυτή έκαναν οι άνθρωποι του 9to5Google οι οποίοι μέσα σε ένα APK βρήκαν στοιχεία για μια λειτουργία η οποία ονομάζεται Video Unblur. Προς το παρόν, αυτό δεν φαίνεται να λειτουργεί. Είναι πιθανό η λειτουργία αυτή να μην είναι ακόμα έτοιμη ή να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά αν λειτουργεί το ίδιο καλά όπως το Photo Unblur, τότε οι λάτρεις των videos θα έχουν στα χέρια τους ένα πανίσχυρο εργαλείο.
Φυσικά επειδή τα βίντεο περιλαμβάνουν πολλά καρέ, ένα προβληματικό αρχείο θα απαιτούσε σημαντικά περισσότερη δουλειά σε σύγκριση με τη διόρθωση μιας φωτογραφίας. Σε κάθε περίπτωση, ίσως μάθουμε περισσότερα για αυτή τη λειτουργία στο I/O 2023 ή όταν κυκλοφορήσει το Pixel 8, αλλά είναι σίγουρα κάτι που μας ενδιαφέρει και το παρακολουθούμε.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram