Νέα χειριστήρια μπορούν να χρησιμοποιούν οι gamers της Apple

Μοίρασε την γνώση...

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών. Στόχος είναι να υποστηρίζει τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές της Apple.

banner

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Η 8BitDo ανακοίνωσε ότι τα χειριστήριά της είναι πλέον επίσημα συμβατά με συσκευές iOS, tvOS και macOS. Αυτό περιλαμβάνει τη συσκευή ροής iPhone 14, MacBook Air και Apple TV 4K . Θα χρειαστεί απλώς να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού στο υλικό που έχετε επιλέξει.

Διαφήμιση

Τα υποστηριζόμενα χειριστήρια περιλαμβάνουν το εξαιρετικό 8BitDo Ultimate και το 8BitDo Pro 2. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το χειριστήριό σας είναι ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό του, διαθέσιμο για ασύρματη μεταφορά μέσω της εφαρμογής 8BitDo για κινητά.

Google news

Ακολουθεί μια λίστα με χειριστήρια που έχει επιβεβαιώσει η 8BitDo ότι έχουν πλέον υποστήριξη iOS:
8BitDo Ultimate Controller
8BitDo Pro 2
8BitDo SN30 Pro +
8BitDo Pro
8BitDo SN30 Pro για Android
8Bitdo Lite SE

banner Tomtop WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram