Νέα δοκιμή από το YouTube Music – Προσθέτει τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στην αρχική σελίδα

Μοίρασε την γνώση...

To YouTube Music τοποθετεί τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στην αρχική σελίδα της εφαρμογής για να σας βοηθήσει να βρείτε πιο γρήγορα την μουσική που θα σας αρέσει.

banner

Το Spotify τοποθετούσε ραδιόφωνα καλλιτεχνών συνήθως στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά το YouTube Music φαίνεται να ποντάρει σε ένα άλλο “άλογο”: να τοποθετήσει το ραδιόφωνο με βάση τον καλλιτέχνη στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Αυτή είναι ακόμα μια δοκιμή προς το παρόν, οπότε να έχετε κατά νου ότι δεν θα βλέπουν όλοι αυτήν την ενημέρωση ακόμα.

Διαφήμιση

Νέα δοκιμή από το YouTube Music – Προσθέτει τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στην αρχική σελίδα

Εάν είστε ένα από τα άτομα για τα οποία είναι ενεργή η δοκιμή, θα δείτε μια νέα ενότητα που ονομάζεται “Ραδιόφωνο καλλιτέχνη” μπροστά και στο κέντρο στην αρχική σας σελίδα, όπως εντόπισαν οι χρήστες στο Reddit.

Google news

Αυτό το playlist αποτελείται βασικά από καλλιτέχνες που σας αρέσουν και μουσικούς με τους οποίους έχετε συνεργαστεί. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο θα ακούτε τραγούδια από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και θα ανακαλύψετε επίσης παρόμοια μουσική. Αυτό που είναι ακόμα πιο ωραίο είναι ότι θα μπορείτε να ρυθμίζετε το ραδιόφωνο με ακρίβεια τη διάθεση όπως ακριβώς μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένες προτάσεις στην καρτέλα Αρχική σελίδα.

Dresslily WW Redmagic WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram