Νέους διακομιστές παρουσιάζει η Dell Technologies για εφαρμογές edge computing

Μοίρασε την γνώση...

Η Dell Technologies, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις λύσεις edge computing, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των τελευταίας σειράς διακομιστών της που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές edge computing.

banner

Οι νέοι διακομιστές, οι οποίοι αποτελούν μέρος της σειράς PowerEdge της εταιρείας, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν δυνατότητες υπολογιστικής και διαχείρισης δεδομένων υψηλής απόδοσης για φόρτους εργασίας που πρέπει να εξυπηρετηθούν στο επίπεδο του edge computing.

Διαφήμιση

Oι νέοι διακομιστές είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν την δυνατότητα του edge computing στοχεύοντας στην καινοτομία και τη βελτίωση των λειτουργιών τους. Παρέχοντας υψηλά επίπεδα επιδόσεων, αποτελεσματικότητας, οικονομίας και επεκτασιμότητας, οι συγκεκριμένοι διακομιστές μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να επεξεργαστούν και να αναλύσουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας ταχύτερη λήψη αποφάσεων και βελτιωμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Google news

Ειδικότερα, οι νέοι διακομιστές προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να υιοθετήσουν το edge computing. Αυτά περιλαμβάνουν:

ChicMe WW Lightinthebox WW

Υπολογιστικές δυνατότητες υψηλής απόδοσης: οι διακομιστές τροφοδοτούνται από τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel, παρέχοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης για απαιτητικούς φόρτους εργασίας στο edge.
Επεκτασιμότητα: έχουν σχεδιαστεί για να κλιμακώνονται ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, με υποστήριξη για έως και 64 πυρήνες και έως 4 terabyte μνήμης.
Αξιοπιστία: έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλά επίπεδα αδιάλειπτης λειτουργίας και αξιοπιστίας, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται σε αυτούς για κρίσιμους φόρτους εργασίας.
Σχολιάζοντας την κυκλοφορία των νέων διακομιστών, ο Aleks Preradovic, General Manager της Dell Technologies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε: «Το μέλλον της πληροφορικής βρίσκεται στο edge και οι επιχειρήσεις χρειάζονται υποδομή που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Με τους νέους διακομιστές μας, παρέχουμε στις επιχειρήσεις την απόδοση, την επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία που χρειάζονται για να απελευθερώσουν το πλήρες δυναμικό του edge computing.»

Νέα συστήματα για εξυπηρέτηση αυξημένων αναγκών


Τα μοντέλα PowerEdge XR5610 και XR8000 έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις του edge περιβάλλοντος στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση απαιτητικών workloads όπως εφαρμογές O-RAN. Και οι δύο διακομιστές είναι βελτιστοποιημένοι για vRAN και cloud RAN. Ο server PowerEdge XR5610 με μέγεθος 1U και δυνατότητα 1 CPU Socket είναι ένα σύστημα μικρού βάθους σχεδιασμένο για χρήση εφαρμογών τηλεπικοινωνιών, άμυνας και εταιρικών δικτυακών άκρων (edge). Είναι ανθεκτικός με αυξημένη ανοχή σε περιβάλλοντα με πολλή σκόνη, ακραίες θερμοκρασίες και υγρασία. Είναι επίσης πιστοποιημένος κατά MIL-STD-810H και NEBS Level 3.

Ομοίως, ο διακομιστής PowerEdge XR8000 είναι σπονδυλωτός και έχει σχεδιαστεί για απόδοση και βελτιωμένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε εφαρμογές O-RAN. Η δυνατότητα πυκνής διαμόρφωσης του XR8000 με πολλάπλά computing module σε ένα ενιαίο chassis 2U προσφέρει εκτεταμένη αντοχή στη ζέστη και το κρύο και είναι εύκολο να αναβαθμιστεί όταν χρειαστεί επέκταση.

Ο διακομιστής PowerEdge XR7620, με τη σειρά του, διαθέτει ισχυρές δυνατότητες edge computing acceleration που τον καθιστούν ιδανικό για χρήση στο βιομηχανικό edge ή σε επιλεγμένες περιπτώσεις χρήσης τηλεπικοινωνιών. Μπορεί να εγκατασταθεί σε βιομηχανικό περιβάλλον ή οπουδήποτε κοντά στον τελικό χρήστη. Αυτός ο εξαιρετικά αποτελεσματικός διακομιστής διαστάσεων 2U με υποστήριξη διπλού επεξεργαστή, ενσωματωμένη δικτύωση και βελτιωμένες δυνατότητες αποθήκευσης δεδομένων, είναι ιδανικός για περιπτώσεις όπου τα δεδομένα πρέπει να συλλέγονται και να αναλύονται με ταχύτητα στο edge.

Οι νέοι διακομιστές είναι πλέον διαθέσιμοι από την Dell Technologies και τους συνεργάτες της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους διακομιστές και τις λύσεις edge computing της Dell Technologies, επισκεφθείτε τη σχετική ανάρτηση ιστολογίου της εταιρείας στη διεύθυνση: https://www.dell.com/en-us/blog/new-servers-for-computing-at-the-edge/.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram