Ο ηγέτης των επιδόσεων στα mid-range είναι ο Snapdragon 7+ Gen 2

Μοίρασε την γνώση...

Τα Galaxy S23 έχουν μία πειραγμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 που έφτιαξε η Samsung και φαίνεται να είναι ισάξια του A15 στο iPhone 14, τουλάχιστον στις δοκιμές πολλαπλών πυρήνων, παρά τον χαμηλότερο χρονισμό. Επιπλέον, παρουσιάζεται ως λιγότερο ισχυρός από τον νέο A16 στο 14 Pro Max στις ίδιες δοκιμές, ενώ τον ξεπερνά στο gaming σε επιδόσεις και θερμοκρασία.

banner

Φαίνεται λοιπόν ότι ίδια απόδοση προσφέρει και ο Snapdragon 7+ Gen 2 που φτιάχτηκε για mid-range τηλέφωνα. Σύμφωνα με τις δοκιμές, το νέο SoC έχει την διπλάσια απόδοση καρέ ανά δευτερόλεπτο σε σχέση με τον Gen 1, αν και καταναλώνει ελαφρώς περισσότερη ενέργεια από τον Snapdragon 8 Gen 2.

Διαφήμιση

Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2

Παρά την επιβλητική ταχύτητα των 2.91 GHz των πυρήνων CPU Kryo και τον διπλασιασμό των ταχυτήτων του Adreno, ο Snapdragon 7+ Gen 2 προσφέρει μείωση 13% στη μέση κατανάλωση ενέργειας, καθώς είναι κατασκευασμένος με τη λιτή μέθοδο παραγωγής 4nm που χρησιμοποιεί και ο Snapdragon 8 Gen 2 των Galaxy S23.

Google news

Επιπλέον, ο Snapdragon 7+ Gen 2 είναι ένα chipset που φέρνει χαρακτηριστικά των flagship 8 series στα mid-range. Μεταξύ αυτών είναι οι υψηλές επιδόσεις με αυξημένους ρυθμούς ρολογιού του επεξεργαστή και τα γραφικά κλίμακας gaming, η φωτογράφηση σε χαμηλό φωτισμό με ευρύτερο δυναμικό εύρος και η λήψη βίντεο 4K HDR.

Blackshark WW Redmagic WW

Από πλευράς συνεπεξεργασίας, το Snapdragon 7+ Gen 2 θα προσφέρει πιο σύνθετους υπολογισμούς AI, καθώς και αυξημένες ταχύτητες λήψης 5G και τα πιο πρόσφατα πρότυπα συνδεσιμότητας Wi-Fi και Bluetooth.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram