Οι αναμενόμενες απαιτήσεις συστήματος των Windows 12

Μοίρασε την γνώση...

Όταν η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 11 υπήρξε έντονη συζήτηση για τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. Πράγματι οι κινήσεις της είχαν ως αποτέλεσμα να αφήσουν ως μη υποστηριζόμενα εκατομμύρια PCs που πραγματικά δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τρέξουν τα Windows 11. Ωστόσο, στα Windows 12 οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος αναμένεται να είναι παραπλήσιες με αυτές των Windows 11. Συγκεκριμένα:

banner
  • Processor – 1 gigahertz (GHz) or faster with 2 or more cores on a compatible 64-bit processor or System on a Chip (SoC)
  • Memory – 4 gigabyte (GB) or greater
  • Storage – 64 GB or more of available storage space
  • System Firmware – UEFI, Secure Boot Capable
  • TPM – Trusted Platform Module (TPM) version 2.0
  • Graphics Card – Compatible with DirectX 12 or later with WDDM 2.0 driver
  • Display – High definition (720p) display that is 9” or greater diagonally, 8 bits per color channel
  • Internet connection: Internet connectivity is necessary to perform updates, and to download and use some features

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram