Οι Κινέζοι παρουσίασαν υδρογονοκίνητο ποδήλατο -Πόσο κοστίζει

Μοίρασε την γνώση...

Τα ποδήλατα έχουν αρχίσει να μπαίνουν για τα καλά στην καθημερινότητά μας, και πέρα από τα συμβατικά και τα ηλεκτρικά, τώρα κάνουν την εμφάνισή τους και υδρογονοκίνητα.

banner

Youon Hydrogen Bike 1

Το πρωτότυπο ενός αναδιπλούμενου ποδηλάτου που κινείται με υποβοήθηση υδρογόνου βγήκε από την γραμμή παραγωγής της Youon, μίας εταιρείας που ασχολείται με το υδρογόνο και την χρήση του στις μεταφορές και τις μετακινήσεις.

Διαφήμιση

Youon Hydrogen Bike 2

Εμφανισιακώς, το νέο ποδήλατο δεν διαφέρει από τα συμβατικά αναδιπλούμενα ποδήλατα της αγοράς, αλλά εξοπλίζεται μία κυψέλη υδρογόνου και ένα μικρό «ρεζερβουάρ» υδρογόνου χαμηλής πίεσης.

Google news

Από πλευράς διαστάσεων, το νέο Y600 της Youon έχει μήκος 1,34 μέτρων σε πλήρη έκταση και 80 εκ. όταν αναδιπλωθεί, το συνολικό του βάρος είναι 19,5 kg και η μπουκάλα υδρογόνου ζυγίζει 2,5 kg.

Dresslily WW Atlas VPN

Youon Hydrogen Bike 3

Η αλλαγή της μπουκάλας υδρογόνου είναι μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία που διαρκεί μόλις 3 δλ. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει 3 ταχύτητες κίνησης, ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, keyless start και δισκόφρενα εμπρός και πίσω.

Σε σχέση με τα e-bikes που χρησιμοποιούν μπαταρίες λιθίου, η κυψέλη υδρογόνου διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα, όπως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και φιλικότητα προς το περιβάλλον, καθώς παράγει μόνο νερό κατά την καύση.


Youon Hydrogen Bike 4

Το νέο ποδήλατο υδρογόνου παρέχει ισχύ ανάλογα με την ταχύτητα με την οποία ο αναβάτης κάνει πετάλι, και σταματά να παρέχει υποβοήθηση όταν η ταχύτητα κίνησης ξεπερνά τα 24 χλμ./ώρα.

Η Youon είπε ότι η πρώτη παρτίδα των νέων αναδιπλούμενων ποδηλάτων υδρογόνου θα τεθεί σε μαζική παραγωγή στα τέλη Μαρτίου και αναμένεται να φτάσει η ετήσια παραγωγή του μέχρι το 2025, τα 200.000 ποδήλατα αυτού του τύπου.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος, αυτό παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα θα ξεκινά στην Κίνα από τα 12.800 γουάν. Με βάση την τωρινή ισοτιμία, η τιμή ορίζεται μόνο στα 1.728 ευρώ.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram