Pokémon GO: Αν δεν έχετε αγοράσει με 30 δολάρια το πάσο του παιχνιδιού δεν μπαίνετε σε.. δημόσιο πάρκο

Μοίρασε την γνώση...

Η εταιρεία ανάπτυξης του “Pokémon GO”, Niantic προέτρεψε πρόσφατα τους παίκτες της να μείνουν μακριά από ένα δημόσιο πάρκο στο Λας Βέγκας, εκτός αν έχουν αγοράσει πάσο περιεχομένου 30 δολαρίων εντός του παιχνιδιού.

banner

Το Sunset Park ήταν η τοποθεσία όπου έγινε η περιοδεία του Pokémon GO: Hoenn, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 19 Φεβρουαρίου και, για όσους πλήρωσαν 25 δολάρια πριν από την Πρωτοχρονιά ή 30 δολάρια μετά από αυτήν, επέτρεπε στους παίκτες να συμμετάσχουν σε κάθε είδους επιπλέον δραστηριότητες εντός του παιχνιδιού που επικεντρώνονταν στα Pokémon από το Ruby και το Sapphire.

Οι παίκτες κατέβηκαν στο πάρκο με την ελπίδα να κάνουν επιδρομές, να πιάσουν, να ανταλλάξουν και να πολεμήσουν τέρατα τσέπης, αλλά οι 17.000 τακτικοί παίκτες που εμφανίστηκαν φέρεται να διατάραξαν το τοπικό δίκτυο και να κατέστησαν το παιχνίδι άχρηστο για όσους είχαν πληρώσει.

Google news

Οι παίκτες (και το κοινό) δεν χρειάστηκε να πληρώσουν για να μπουν στο πάρκο, αλλά μόνο για να έχουν πρόσβαση στο επιπλέον περιεχόμενο που ήταν διαθέσιμο στο ίδιο το Pokémon GO.
Όπως αναφέρει το Eurogamer, η πρώτη ημέρα της προσωπικής εκδήλωσης κατέληξε σε απογοήτευση, με πολλούς παίκτες να παραπονιούνται ότι προβλήματα δικτύου τους ανάγκαζαν να αποσυνδεθούν από τις επιδρομές ή τους εμπόδιζαν εντελώς να συνδεθούν στο παιχνίδι.

Zaful WW banner

Η Niantic αναγνώρισε αργότερα το πρόβλημα σε ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Pokémon GO, αναφέροντας ότι “επιπλέον 17.000 εκπαιδευτές χωρίς εισιτήρια προστέθηκαν στο πάρκο, προκαλώντας σποραδική συνδεσιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας”.

Σε ένα επόμενο tweet, ο προγραμματιστής ζήτησε από τους εκπαιδευτές χωρίς εισιτήριο να μείνουν μακριά από το δημόσιο πάρκο συνολικά, προκειμένου “να διασφαλιστεί μια ομαλή εκδήλωση για τους κατόχους εισιτηρίων της Κυριακής”.


Η εταιρεία προσπάθησε επίσης να εξευμενίσει τους δυσαρεστημένους πελάτες που πλήρωναν, παρατείνοντας τη διάρκεια επιλεγμένων εκδηλώσεων που λάμβαναν χώρα σε όλη την πόλη και προσφέροντας ένα δωρεάν πακέτο για τους παίκτες που επλήγησαν, το οποίο περιείχε τρία premium και remote raid passes.

Ωστόσο, τα προβλήματα σύνδεσης φέρεται να συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρά τις εκκλήσεις προς τους παίκτες που δεν είχαν εισιτήριο να μείνουν μακριά.

Παρά το γεγονός ότι η Niantic ισχυρίζεται ότι έφταιγαν οι επιπλέον παίκτες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με το Pokémon GO. Το αρχικό Pokémon GO Fest το 2017 έληξε περιβόητα με απογοήτευση για πολλούς παίκτες, οι οποίοι, παρόμοια με το τελευταίο στο Λας Βέγκας, δυσκολεύονταν να συνδεθούν με το παιχνίδι, ενώ προβλήματα συνδεσιμότητας έχουν ταλαιπωρήσει και άλλες εκδηλώσεις.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram