Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης στο iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης στο iPhone είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, όμως τι ισχύει όταν θέλετε να καταγράψετε έναν ιστότοπο, PDF, email, σημείωση ή συνδυάζοντας πολλά στιγμιότυπα οθόνης;

banner

Διαβάστε παρακάτω πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης στο iPhone.

Διαφήμιση

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης στο iPhone

Κάποτε χρειαζόσασταν μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση στο iPhone. Αλλά πλέον μπορείτε να το κάνετε εγγενώς με ιστοσελίδες, αρχεία PDF, την εφαρμογή Notes, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα στις εφαρμογές πρώτου κατασκευαστή της Apple.

Google news

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης στο iPhone
Με αυτήν την εγγενή επιλογή iOS, η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης με κύλιση ή στιγμιότυπο οθόνης “Πλήρης σελίδα” σάς παρέχει ένα PDF με τα πάντα σε ένα έγγραφο, ιστοσελίδα, σημείωση ή email στις εφαρμογές της Apple.

Blackshark WW ChicMe WW

Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης (πατήστε ταυτόχρονα το πλευρικό ή το επάνω κουμπί και το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου).
Πατήστε την προεπισκόπηση στην κάτω αριστερή γωνία πριν εξαφανιστεί.
Επιλέξτε την επιλογή Πλήρης σελίδα στην επάνω δεξιά γωνία.
Η επιλογή Πλήρης Σελίδα θα εμφανίζεται μόνο σε περιπτώσεις όπου υπάρχει περιεχόμενο αξίας περισσότερων από μία σελίδας στην οθόνη.
Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση όλων των σελίδων, να χρησιμοποιήσετε σήμανση και πολλά άλλα πριν από την αποθήκευση.
Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο περικοπής (τετράγωνο εικονίδιο δίπλα στο “Τέλος”) για να επεξεργαστείτε ποιο μέρος της Πλήρους Σελίδας θέλετε να αποθηκεύσετε.
Πατήστε είτε Τέλος στην επάνω αριστερή γωνία για αποθήκευση είτε το κουμπί κοινής χρήσης στην επάνω δεξιά γωνία.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram