Πως θα κάνω το κινητό μου πιο γρήγορο; Απλά βήματα-tips

Μοίρασε την γνώση...

Εκτός από το πασιφανές, δηλαδή να αγοράσετε ένα νέο κινητό τηλέφωνο για να τρέχει πιο γρήγορα, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ταχύτητα του κινητού σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ταχύτητα του κινητού σας μπορεί να επηρεαστεί από την ηλικία και την κατάσταση της μπαταρίας της συσκευής σας, καθώς και από το αν χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

banner

, Πως θα κάνω το κινητό μου πιο γρήγορο; Απλά βήματα-tips

– Αποθηκεύστε τα αρχεία σας σε εξωτερική κάρτα μνήμης (αν έχει υποδοχή το κινητό σας) ή στο cloud για να αδειάσετε-απελευθερώσετε χώρο από την εσωτερική μνήμη της συσκευής.

Διαφήμιση

– Απεγκαταστήστε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε, καθώς ορισμένες εφαρμογές μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση του κινητού.

Google news

– Ελέγξτε τις ενημερώσεις λογισμικού και εφαρμογών σας και κάντε ενημέρωση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Redmagic WW Tomtop WW

– Καθαρίστε τη μνήμη cache και τα δεδομένα πλοήγησης του προγράμματος πλοήγησης σας (π.χ. του Chrome).

– Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν χρησιμοποιούνται. Συνήθως το σύστημα γνωρίζει και το κάνει αυτόματα.


– Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του κινητού σας και απενεργοποιήστε τις λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε, όπως το Bluetooth, το Wi-Fi ή το GPS.

– Επανεκκινήστε (restart) τη συσκευή σας τακτικά, καθώς αυτό μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της.

Αν κανένα από αυτά τα βήματα δεν βοηθά στη βελτίωση της απόδοση του κινητού σας, υπάρχουν και άλλα βήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε:

– Απενεργοποιήστε κάποιες λειτουργίες animation και transition από το UI του κινητού σας, καθώς αυτές οι λειτουργίες μπορεί να επιβραδύνουν τη συσκευή σας.

– Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα καθαρισμού και βελτιστοποίησης του κινητού σας. Τα περισσότερα νέα μοντέλα smartphone έχουν ένα τέτοιο πρόγραμμα ήδη εγκατεστημένο.

– Ελέγξτε τη σύνδεση του δικτύου σας και δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ένα διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi ή και κινητής τηλεφωνίας, αν είναι δυνατόν.

– Επιλέξτε μια απλή εικόνα ως wallpaper στην αρχική σελίδα του κινητού σας και απενεργοποιήστε τις κινούμενες ή live.

Εάν όλα τα παραπάνω αποτυγχάνουν, ίσως είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του κινητού σας για να λάβετε περαιτέρω βοήθεια.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram