Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 16.4 η Apple;

Μοίρασε την γνώση...

H επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού της Apple αναμένεται να είναι το iOS 16.4, που βρίσκεται σε κυκλοφορία beta από τις 16 Φεβρουαρίου. Κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πότε αναμένεται στις συσκευές των χρηστών.

banner

Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple το iOS 16.4;

Επίσημα, η Apple λέει ότι το iOS 16.4 και οι αδελφές του ενημερώσεις iPadOS 16.4, macOS Ventura 13.3, tvOS 16.4 και watchOS 9.4 θα κυκλοφορήσουν την “άνοιξη”. Η πρώτη ημέρα της άνοιξης είναι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και η εποχή θα διαρκέσει έως τις 21 Ιουνίου. Είναι πιθανό το iOS 16.4 να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου, αν και θα μπορούσαμε επίσης να δούμε την ενημέρωση να παρουσιάζεται την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου.

Διαφήμιση

Οι πιο πιθανές ημερομηνίες για την κυκλοφορία του iOS 16.4 περιλαμβάνουν την Τρίτη 28 Μαρτίου, Τρίτη 4 Απριλίου και Τρίτη 11 Απριλίου. Οι ενημερώσεις λογισμικού μπορούν επίσης να έρχονται τη Δευτέρα και την Τετάρτη, επομένως οι Δευτέρες και οι Τετάρτες αυτών των εβδομάδων θα μπορούσαν επίσης να είναι οι πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Google news

ΠΗΓΗ

Lightinthebox WW Cafago WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram