Ρεαλιστικά χρώματα που εντυπωσιάζουν από το vivo X90 Pro

Μοίρασε την γνώση...

Το vivo X90 Pro 5G, που γεννήθηκε από τη διεθνή συνεργασία μεταξύ vivo και ZEISS, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες στον τομέα της απεικόνισης καθώς και βελτιωμένες επιδόσεις.

banner

Στο smartphone, για πρώτη φορά, η οθόνη ZEISS Natural Color 2.0 προστίθεται στις ρυθμίσεις στυλ χρώματος οθόνης με τον χρήστη να μπορεί να την επιλέξει έναντι της προεπιλεγμένης λειτουργίας οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται πως τα χρώματα που καταγράφονται δεν επηρεάζονται από την οθόνη.

vivo X90 Pro: Ρεαλιστικά χρώματα που εντυπωσιάζουν

Πρόκειται για το πρώτο smartphone με δυνατότητα τριπλής προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού με δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη. Τα χρώματα είναι όσο δυνατόν πιο ρεαλιστικά, καθώς με τη βαθμονόμηση της οθόνης, η εικόνα προσπαθεί να φυσική, όπως πρέπει να τη βλέπει το μάτι.

Google news

Η οθόνη διαθέτει ακόμα HDR10+ και SGS χαμηλό μπλε φως, θόλωση χαμηλής κίνησης, πιστοποιήσεις χαμηλού μπλε φωτός AI αλλά και ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ικανοποιούν, εκτός από τους απλούς χρήστες, και τους παθιασμένους gamers που θέλουν να παίξουν απαιτητικά παιχνίδια.

Govee Many GEOs ChicMe WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram