Ρωσία: Ο πρώτος ραδιοσταθμός εξ ολοκλήρου από τεχνητή νοημοσύνη

Μοίρασε την γνώση...

Ενας νέος ραδιοφωνικός σταθμός με χορευτική μουσική εμφανίστηκε στη Ρωσία, έχοντας δημιουργηθεί πλήρως από ένα ηλεκτρονικό δίκτυο.

banner

Ο Neuro Flow θα είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου DFM και στο κανάλι του ραδιοφωνικού σταθμού στο YouTube, όπως ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Διαφήμιση

Ρωσία: Ο πρώτος ραδιοσταθμός εξ ολοκλήρου από τεχνητή νοημοσύνη

«Ο σταθμός Neuro Flow δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ένα νευρωνικό δίκτυο. Η τεχνητή νοημοσύνη έλαβε μόνο την κατεύθυνση του μουσικού στυλ από ανθρώπους. Στη συνέχεια η ίδια οι τεχνολογία κατέληξε στο όνομα, την περιγραφή και το οπτικό σήμα του μουσικού σταθμού. Και το πιο σημαντικό, έγραψε περίπου 200 κομμάτια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Google news

Από την Τρίτη, η διαδικτυακή ροή είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του ραδιοφώνου DFM και στο κανάλι του ραδιοφωνικού σταθμού στο YouTube, στην πρώτη φορά που ένας ραδιοσταθμός στήνεται εκ του μηδενός και λειτουργεί από τεχνητή νοημοσύνη.

Cubot WW Dresslily WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram