Σχεδιάζει να μοιράζει ειδοποιήσεις θερμότητας στην Αναζήτηση η Google

Μοίρασε την γνώση...

Η Google σχεδιάζει να διαθέσει νέες ειδοποιήσεις στην Αναζήτηση για περιστατικά ακραίας ζέστης, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία σε ανάρτηση ιστολογίου. Τελικά, οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις ακραίες θερμοκρασίες στην περιοχή τους όταν αναζητούν σχετικούς όρους όπως “κύμα καύσωνα”.

banner

Google: Σχεδιάζει να μοιράζει ειδοποιήσεις θερμότητας στην Αναζήτηση

Η ειδοποίηση θα εμφανίσει πληροφορίες όπως το πότε προβλέπεται να ξεκινήσει και να τελειώσει ένας καύσωνας σε μια περιοχή, τοπικές ειδήσεις για το συμβάν και προτεινόμενες ενέργειες για να παραμείνετε ασφαλείς. Η λειτουργία αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων μερών της Ευρώπης το δεύτερο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τον Hema Budaraju, ανώτερο διευθυντή προϊόντος για την υγεία και τον κοινωνικό αντίκτυπο στην Αναζήτηση Google.

Διαφήμιση

Το σχέδιο βασίζεται στις προηγούμενες προσπάθειες της εταιρείας να βοηθήσει τους ανθρώπους να μένουν ενήμεροι για τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες στην περιοχή τους. Η Google διαθέτει ένα εργαλείο παρακολούθησης πυρκαγιών στους Χάρτες που είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες και έχει ένα άλλο εργαλείο που ονομάζεται FloodHub που μοιράζεται πληροφορίες για πλημμύρες σε 20 χώρες.

Google news

ΠΗΓΗ

Cubot WW Gshopper Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram