Schneider Electric: Προηγμένες λύσεις για βιώσιμα Data Centers

Μοίρασε την γνώση...

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Θανάσης Τσικόγιας, Data Center Solutions Architect για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, της Schneider Electric, παρουσίασε το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων της εταιρείας για τα Data Centers του μέλλοντος, βασισμένο στους τέσσερις βασικούς πυλώνες της Schneider Electric (Sustainability – Efficiency – Adaptability – Resiliency). Ο κ. Τσικόγιας ανέλυσε τους κύριους άξονες σχεδίασης για τα data centers του μέλλοντος, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες για ψηφιακό μετασχηματισμό, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις απαιτήσεις ασφαλείας των επιχειρήσεων, όσο και τα απαραίτητα βήματα που οφείλουν να εφαρμόσουν για τη γρήγορη ανάπτυξή τους και την επίτευξη της βιωσιμότητας, όπως τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την απαλλαγή από τον άνθρακα.

banner

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα, EcoStruxure, της Schneider Electric με δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας και υποστήριξη του IoT για κατοικίες, κτίρια, Data Center, υποδομές και τη βιομηχανία. Στο πλαίσιο αυτό, αναλύθηκαν τα οφέλη από τη χρήση του λογισμικού EcoStruxure IT Expert, με δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης. Το συγκεκριμένο λογισμικό, συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας των IT και Data Centers υποδομών κατά 30% και στην ταχύτερη ανάπτυξή τους. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι λύσεις των συσκευών netbotz που διαθέτουν δυνατότητες ενσωμάτωσης αισθητηρίων παρακολούθησης των φυσικών και περιβαλλοντικών συνθηκών ενός computer room.

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, όπως πίνακες, υλικά ράγας και λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και να έρθουν σε επαφή με στελέχη της εταιρείας, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.

Google news

«Τα Data Centers πρέπει να κλιμακωθούν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ψηφιακού τρόπου ζωής και των πιο ευφυών κτιρίων και της βιομηχανίας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Schneider Electric πάντα με γνώμονα τη βιωσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλουν στην αποτελεσματική απόδοση των data centers», υπογράμμισε ο κ. Τσικόγιας.

ChicMe WW Banggood WW

Το CyberTechCon εστιάζει στις τάσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, που αφορούν καινοτόμες τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο του συνεδρίου, αναδείχθηκαν οι κυρίαρχες τάσεις στο Cloud Computing, καθώς και τα εργαλεία και οι πρακτικές για την ενίσχυση της κυβερνoασφάλειας των επιχειρήσεων και της ανταγωνιστικότητάς τους, μειώνοντας στο ελάχιστο δυνατό το κόστος.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram