Σε δημοπρασία πωλήθηκε για 55.000 $ εργοστασιακά σφραγισμένο original iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Ένα iPhone πρώτης γενιάς που ήταν ακόμα σφραγισμένο μέσα στο κουτί του πουλήθηκε για 54.904 δολάρια σε δημοπρασία, δηλαδή περισσότερα από 54.000 δολάρια παραπάνω σε σχέση με την αρχική τιμή των 599 δολαρίων που είχε η συσκευή όταν κυκλοφόρησε το 2007.

banner

Το original iPhone τέθηκε προς πώληση από την RR Auction για λογαριασμό ενός πρώην υπαλλήλου της Apple που το αγόρασε όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Διαφήμιση

Εργοστασιακά σφραγισμένο original iPhone πωλήθηκε για 55.000 $ σε δημοπρασία

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένα αυθεντικό, σφραγισμένο iPhone πουλήθηκε για πάνω από 63.000 $, τιμή ρεκόρ για ένα iPhone πρώτης γενιάς.

Google news

“Μη ανοιγμένο γνήσιο iPhone της Apple πρώτης γενιάς, Μοντέλο A1203, Παραγγελία MA712LL/A (8 GB). Το κουτί διαθέτει μια εικόνα του iPhone σε φυσικό μέγεθος με δώδεκα εικονίδια στην οθόνη, που υποδεικνύουν ότι είναι από την παλαιότερη παραγωγή (2007). ένα 13ο εικονίδιο, για το iTunes, ήρθε αργότερα μέσα στο έτος. Σε ολοκαίνουργια, εργοστασιακά σφραγισμένη κατάσταση. Συνοδεύεται από τσάντα AT&T και φυλλάδιο σχετικά με τα προγράμματα τιμών και την ενεργοποίηση του iPhone. Ο αποστολέας σημειώνει ότι αγόρασε αυτό το τηλέφωνο κατά την κυκλοφορία του το 2007, αλλά έλαβε επίσης ένα μέσω της εργασίας του ως υπάλληλος της Apple. Επομένως, αυτό το εφεδρικό δεν άνοιξε ποτέ.”

Cafago WW ZTE Many GEOs

Άλλα αυθεντικά iPhone που δεν έχουν ανοιχτεί πουλήθηκαν για 35.000 $ και 39.000 $ το 2022, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι τιμές έχουν ανοδική τάση.

Η RR Auction πούλησε επίσης έναν υπολογιστή Apple-1 που δεν είχε κυκλοφορήσει έναντι απροσδιόριστου ποσού, με άλλες συσκευές και αναμνηστικά της Apple να έχουν επίσης υψηλές τιμές. Ένα Macintosh Plus από την Del Yocam πωλήθηκε για 26.590 δολάρια, ενώ ένα πρωτότυπο Macintosh 128K πωλήθηκε για 16.500 δολάρια και ένα Apple Lisa για 81.251 δολάρια.


Ένα iPhone 11 με την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου της Apple, Τim Cook, πωλήθηκε για σχεδόν 4.000 δολάρια, οι τεχνικές οδηγίες με σχόλιο από τον Steve Jobs άγγιξαν τα 12.500 δολάρια και μια επαγγελματική κάρτα του Stave Jobs πουλήθηκε για 6.188 δολάρια.

ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram