Σε λίγες ώρες κλείνει για πάντα-Τέλος για το eShop των Nintendo Wii U και 3DS

Μοίρασε την γνώση...

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα ψηφιακά καταστήματα των Nintendo Wii U και Nintendo 3DS ήταν προγραμματισμένο να σταματήσουν τη λειτουργία του στο τέλος του Μαρτίου. Τώρα πλέον γνωρίζουμε ακριβώς και την ώρα που θα κλείσει μια για πάντα το eShop των δύο πλατφορμών.

banner

Τέλος για το eShop των Nintendo Wii U και 3DS – Σε λίγες ώρες κλείνει για πάντα

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των retro συστημάτων της Nintendo θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις τελευταίες αγορές τους μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, 28 Μαρτίου στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, το eShop θα κλείσει οριστικά και το μόνο που θα επιτρέπει θα είναι το εκ νέου κατέβασμα παιχνιδιών και πακέτων επέκτασης που έχουν ήδη αγοραστεί. Η Nintendo δεν έχει ξεκαθαρίσει για πόσο καιρό θα συνεχίσει να υφίσταται βέβαια η εν λόγω λειτουργία.

Διαφήμιση

Συνολικά, το Nintendo eShop διαθέτει 866 Wii U παιχνίδια και 1547 3DS παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και πολλές ψηφιακές αποκλειστικότητες που δεν υπάρχουν σε retail μορφή και θα σταματήσουν να είναι εύκολα προσβάσιμες για μια μεγάλη μερίδα παικτών.

Google news

Για την ιστορία, με αφορμή το επικείμενο λουκέτο, πρόσφατα ένας gamer που ακούει στο όνομα Jirard ‘The Completionist’ Khalil κατάφερε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, αφού αγόρασε όλα τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα μέσα από τα eShop των Wii U και 3DS. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ξόδεψε $22.791 για την αγορά όλων των τίτλων, για την οποία χρειάστηκε σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο. Η ψηφιακή του βιβλιοθήκη ισοδυναμεί πλέον με 1,2 TB Wii U παιχνιδιών και 267 GB 3DS, DsiWare παιχνιδιών και DLC.

Zaful WW Govee Many GEOs

Για περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεό του πατώντας εδώ.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram