Σε υπογραφή για το WiFi4GR καλούνται Nova, Vodafone και OTE

Μοίρασε την γνώση...

Το WiFi4GR είναι το πρόγραμμα το οποίο θα δώσει δωρεάν ευρυζωνική πρόσβαση στο internet μέσω Wi-Fi σε υπαίθριους και κλειστούς χώρους.. Σύμφωνα με δημοσίευμα του naftemporiki.gr, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης καλεί τους τρεις φορείς που αναδείχθηκαν ανάδοχοι για το WiFi4G, δηλαδή, η Nova, ο OTE και η Vodafone να υπογράψουν τις συμβάσεις για να ξεκινήσει το έργο.

banner

wifi4gr

Δυο χρόνια έχουν παρέλθει από τη δημοσίευση του διαγωνισμού. Το WiFi4GR υπόσχεται δωρεάν πρόσβαση στο internet με την εγκατάσταση 5.600 access points σε 2.500 περιοχές σε όλη την επικράτεια. Το naftemporiki.gr αναφέρει ότι ο μέγιστος επιτρεπόμενος αρθμός ανά περιοχή είναι 3, ενώ τα σημεία θα τα υποδείξει ο κάθε δήμος.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram