Τα εργαλεία του για τους δημιουργούς περιεχομένου επεκτείνει το Snapchat

Μοίρασε την γνώση...

Οι χρήστες του Snapchat θα έχουν σύντομα στα χέρια τους νέα εργαλεία για τη δημιουργία περιεχομένου που περιλαμβάνει μοντέρνα τραγούδια ή ήχους.

banner

Πρώτον, η εταιρεία εισάγει ένα σύστημα προτάσεων ήχου για φακούς, τα δημοφιλή φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύψουν ποιους ήχους χρησιμοποιούν άλλα άτομα με τον φακό που έχουν εφαρμόσει και να προσθέτουν δημοφιλή ήχο στις δικές τους φωτογραφίες ή βίντεο. Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη στους χρήστες των ΗΠΑ και διατίθεται παγκοσμίως. Το Snapchat προσθέτει επίσης μια δυνατότητα που συγχρονίζει αυτόματα τις μεταφορτωμένες φωτογραφίες και τα βίντεο με τον ρυθμό των τραγουδιών κατά τη δημιουργία μοντάζ. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν οπουδήποτε από τέσσερις έως 20 φωτογραφίες και βίντεο. Η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι χρήσιμη κατά τη δημιουργία περιεχομένου με βάση τον ήχο ή τις προκλήσεις της τάσης.

Το Snap προσθέτει σταδιακά περισσότερα εργαλεία καθώς προσπαθεί να ανταγωνιστεί το TikTok μέσω του προϊόντος σύντομης μορφής Spotlight. Το περασμένο φθινόπωρο, η εταιρεία παρουσίασε το Director Mode, μια πιο προηγμένη επιλογή επεξεργασίας βίντεο για δημιουργούς. Ακόμη η εταιρεία πρόσφερε τεράστιες πληρωμές σε μετρητά σε άτομα που έκαναν δημοφιλή βίντεο εκείνη την εποχή, αν και αυτή η δεξαμενή χρημάτων είχε περικοπεί αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο.

Google news

Το Snap φαίνεται αισιόδοξο ότι το AR θα μπορούσε να είναι μια σημαντική πηγή εσόδων που χρειάζεται. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει περισσότερες προσπάθειες αγορών AR για επωνυμίες τους επόμενους μήνες.

Cubot WW Cafago WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram