Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2+ είναι τα ακουστικά που προσέχουν την καρδιά σας

Μοίρασε την γνώση...

Μια νέα διαρροή έκανε την εμφάνισή της, και μας δείχνει τα επερχόμενα κορυφαία ακουστικά της Huawei τα FreeBuds Pro 2+ σε μια πραγματικά καθαρή φωτογραφία.

banner

Σύμφωνα με την εικόνα που μοιράστηκε ο tipster UncleMountain, τα ακουστικά έχουν σχεδίαση η οποία είναι παρόμοια με αυτή των FreeBuds Pro 2 , αλλά υπάρχουν δύο νέες προσθήκες. Τώρα προστέθηκε ένας αισθητήρας καρδιακών παλμών ενώ το σώμα των ακουστικών έχει χρυσό περίγραμμα.
Ναι καλά διαβάσατε, τα ακουστικά θα μετρούν τους καρδιακούς παλμούς σε πραγματικό χρόνο και θα έχουν ειδοποιήσεις για υψηλό ή χαμηλό καρδιακό ρυθμό και με ηχητικά μηνύματα.

Διαφήμιση

Ο tipster υποδηλώνει ότι υπάρχουν τρεις αισθητήρες στο εσωτερικό των ακουστικών Huawei FreeBuds Pro 2 σε κάθε πλευρά, γεγονός που τους κάνει συνολικά 6. Ωστόσο, οι υπόλοιπες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μας δείχνουν ότι οι τεχνικές διαφορές σε σύγκριση με τα προηγούμενα δεν είναι και τόσο σημαντικές. Φυσικά περιμένουμε ακόμη καλύτερη ηχητική απόδοση, ένας τομέας στον οποίο δεν μας απογοητεύει ποτέ η Huawei.
Τέλος τα ακουστικά θα έχουν ένα κεραμικό κουτί φόρτισης με το σήμα της Huawei και της Devialet ενώ και τα δύο ακουστικά έχουν επίσης χρυσό τυπωμένο το logo της Huawei.

Google news

ΠΗΓΗ

Goboo [CPS] Many GEOs Dresslily WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram