Τέλος φορητότητας στη Cosmote

Μοίρασε την γνώση...

Το τέλος φορητότητας στη Cosmote είναι το τέλος το οποίο εμφανίζεται στο λογαριασμό του πελάτη μετά από φορητότητα που πραγματοποιεί κάποιος στο δίκτυό της από άλλον πάροχο. Το ύψος είναι 31.45 ευρώ με ΦΠΑ 24% και χρεώνεται στον πρώτο λογαριασμό. Σε τιμοκατάλογο που έχει αναρτήσει η Cosmote και αναφέρει ότι θα ισχύει από 1.3.2023 αναφέρει χαρακτηριστικά και αυτό το τέλος. Ωστόσο, δεν είναι κάτι το καινούργιο, ισχύει εδώ και χρόνια.

banner

Σε ορισμένες προσφορές γίνεται πίστωση στον δεύτερο λογαριασμό και είναι δωρεάν. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεις τη χρέωση και σου έχουν αναφέρει την ατελώς μεταφορά της γραμμής στην Cosmote όταν σου πούλησαν το συμβόλαιο, θα πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί της και να ζητήσεις την πίστωση του ποσού, με το αιτιολογικό πως δεν ενημερώθηκες για αυτό (εκτός αν αναφέρεται στο συμβόλαιο που δεν το γνωρίζουμε). Στις περισσότερες περιπτώσεις το επιστρέφουν στον επόμενο λογαριασμό.

Διαφήμιση

cosmote

ΠΗΓΗ

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram