Θα εστιάσει στα bug και θα προσφέρει πολλές “ωραίες” λειτουργίες το iOS 17

Μοίρασε την γνώση...

Η Αpple κατά την ανάπτυξη του iOS 17 αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική και να προσθέσει πολλές νέες δυνατότητες, υποδηλώνοντας ότι η ενημέρωση μπορεί να είναι πιο σημαντική από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως, αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg.

banner

Τον Ιανουάριο, ο Gurman είπε ότι το iOS 17 θα μπορούσε να είναι μια λιγότερο σημαντική ενημέρωση από τις ενημερώσεις iPhone τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της έντονης εστίασης της εταιρείας στo headset μικτής πραγματικότητας.

Διαφήμιση

iOS 17: Θα εστιάσει στα bug και θα προσφέρει πολλές “ωραίες” λειτουργίες

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο “Power On”, ο Gurman εξήγησε ότι μια αλλαγή στρατηγικής κατά τη διαδικασία ανάπτυξης της ενημέρωσης έχει προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά:

Google news

“Όταν η Apple ξεκίνησε να αναπτύξει το iOS 17, η αρχική σκέψη ήταν να το ονομάσει έκδοση συντονισμού – η μία εστίασε περισσότερο στην επιδιόρθωση σφαλμάτων και στη βελτίωση της απόδοσης παρά στην προσθήκη νέων χαρακτηριστικών (όχι σε αντίθεση με την προσέγγιση που ακολούθησε η εταιρεία με το Snow Leopard στο Mac OS X 2009). Η ελπίδα ήταν να αποφευχθούν τα προβλήματα του iOS 16, μιας φιλόδοξης ενημέρωσης που υπέφερε από χαμένες προθεσμίες και ένα λάθος ξεκίνημα. Αλλά αργότερα στη διαδικασία ανάπτυξης, η στρατηγική άλλαξε. Η κυκλοφορία του iOS 17 αναμένεται τώρα να διαθέτει πολλές «ωραίες» λειτουργίες, ακόμα κι αν δεν έχει κάποια βελτίωση όπως η ανανεωμένη οθόνη κλειδώματος του περασμένου έτους. Ο στόχος του λογισμικού, με την κωδική ονομασία “Dawn”, είναι να ελέγξει αρκετές από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες των χρηστών.”

Lightinthebox WW Govee Many GEOs

Όπως και με τις προηγούμενες ενημερώσεις λογισμικού iPhone, το iOS 17 αναμένεται να γίνει προεπισκόπηση στο Παγκόσμιο Συνέδριο προγραμματιστών της Apple τον Ιούνιο πριν από την κυκλοφορία το φθινόπωρο. Η ενημέρωση θα μπορούσε να προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις και νέες δυνατότητες, όπως μια εμπειρία CarPlay επόμενης γενιάς, αλλαγές στο Siri, υποστήριξη για sideloading και εναλλακτικά καταστήματα εφαρμογών, υποστήριξη για τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple και πολλά άλλα.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram