Θα κυκλοφορήσει χωρίς να είναι έτοιμο το AR/VR headset της Apple;

Μοίρασε την γνώση...

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, τάχθηκε στο πλευρό του επιχειρησιακού διευθυντή Jeff Williams, πιέζοντας για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου AR/VR headset πρώτης γενιάς φέτος, ενάντια στις επιθυμίες της ομάδας σχεδιασμού της εταιρείας, αναφέρουν οι Financial Times.

banner

Το AR/VR headset της Apple θα κυκλοφορήσει χωρίς να είναι έτοιμο;

Η χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του headset μικτής πραγματικότητας ήταν προφανώς αιτία σημαντικής διαμάχης στην Apple. Η ομάδα βιομηχανικού σχεδιασμού της εταιρείας προειδοποίησε ότι οι συσκευές της κατηγορίας δεν ήταν ακόμη έτοιμες για κυκλοφορία και ζήτησε να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμα ελαφρύτερα AR γυαλιά αρκετά χρόνια αργότερα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα επιχειρήσεων της Apple ήθελε να στείλει μια πρώιμη έκδοση του προϊόντος με τη μορφή ενός headset τύπου γυαλιού σκι με εστίαση στο VR που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο 3D, να εκτελούν διαδραστικές προπονήσεις ή να πραγματοποιούν κλήσεις FaceTime με εικονικά avatars.

Διαφήμιση

Ο Cook, ο οποίος ήταν επικεφαλής επιχειρήσεων της Apple πριν γίνει Διευθύνων Σύμβουλος, φέρεται να τάχθηκε στο πλευρό του Williams, μη αποδεχόμενος τις αντιρρήσεις των σχεδιαστών της Apple και πιέζοντας για μια πρώιμη κυκλοφορία με ένα πιο περιορισμένο προϊόν. Μιλώντας στους Financial Times, πρώην μηχανικοί της Apple που εργάστηκαν στη συσκευή περιέγραψαν την «τεράστια πίεση για αποστολή».

Google news

Το headset της Apple φέρεται να βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη εδώ και επτά χρόνια, διπλάσιο από το αρχικό iPhone πριν από την κυκλοφορία του. Η συσκευή θεωρείται ότι συνδέεται άμεσα με την κληρονομιά του Tim Cook, καθώς η πρώτη νέα υπολογιστική πλατφόρμα της Apple αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου υπό την ηγεσία του.

ZTE Many GEOs AliExpress WW

Η εταιρεία αναμένει να πουλήσει περίπου ένα εκατομμύριο μονάδες του κατά το πρώτο έτος πώλησης σε τιμή που θα ανέρχεται περίπου στα 3.000 $.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram