Θα «σπάσει το ρεκόρ» για τα λεπτότερα πλαίσια σε smartphone το iPhone 15 Pro Max

Μοίρασε την γνώση...

Το iPhone 15 Pro Max θα έχει τα πιο λεπτά πλαίσια από οποιοδήποτε smartphone, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατέχει αυτή τη στιγμή το Xiaomi 13. Aυτό ισχυρίζεται ο αξιόπιστος σε θέματα της Apple leaker Ice Universe.

banner

iPhone 15 Pro Max: Θα «σπάσει το ρεκόρ» για τα λεπτότερα πλαίσια σε smartphone

Και τα δύο μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν λεπτότερα, καμπύλα πλαίσια σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro. Aυτό θα φέρει τον σχεδιασμό του πιο κοντά σε αυτόν του Apple Watch, ωστόσο, αν η διαρροή αποδειχτεί σωστή, το μεγαλύτερο μοντέλο 6,7 ιντσών θα έχει τα πιο λεπτά πλαίσια σε τηλέφωνο.

Διαφήμιση
@UniverseIce

iPhone 15 Pro Max will break the record of 1.81mm bezel black edge held by Xiaomi 13, and we measure that its cover plate black bezel width is only 1.55 mm.(S22 and S23 ≈1.95mm,iPhone 14 Pro 2.17mm)

Google news

Image

Σε tweet που δημοσίευσε, ο Ice υποστήριξε πως το iPhone 15 Pro Max θα «σπάσει το ρεκόρ» των πλαισίων 1,81 mm που κατέχει το Xiaomi 13, με το επερχόμενο μοντέλο της Apple να έρχεται με μαύρο πλάτος στεφάνης μόλις 1,55 mm. Συγκριτικά, τα bezels στο iPhone 14 Pro είναι 2,17 mm και στο Samsung Galaxy Ultra S23 1,95 mm.

Dresslily WW Lightinthebox WW

Σύμφωνα με φήμες, τα πλαίσια και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να είναι ελαφρώς κυρτά γύρω από τις άκρες, παρόμοια με τη σειρά iPhone 11, αλλά το πλάτος των πλαισίων στα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να παραμείνει ίδιο με των iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Η σειρά iPhone 15 αναμένεται επίσης να έχει τα ίδια μεγέθη οθόνης με την περσινή σειρά.

Με ακόμη λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να έχουν παρόμοια εμφάνιση με τα Apple Watch Series 7 και Series 8. Φήμες προτείνουν ότι τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν επίσης πλαίσιο τιτανίου αντί για ανοξείδωτο ατσάλι και solid state κουμπιά σίγασης και λειτουργίας.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram