Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσω περισσότερα χρόνια το smartphone μου;

Μοίρασε την γνώση...

Υπάρχουν διάφορα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να κρατήσεις περισσότερο το smartphone σου και να διατηρήσεις την απόδοση του. Ακολουθούν κάποια από αυτά.

banner

Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσω περισσότερα χρόνια το smartphone μου;

Προστάτεψε την οθόνη: Χρησιμοποίησε θήκη και προστατευτικό φιλμ ή τζαμάκι για να προφυλάξεις την οθόνη από γρατζουνιές και χτυπήματα.

Διαφήμιση

Μην το χρησιμοποιείς με υψηλή φωτεινότητα: Χρησιμοποίησε την οθόνη σου σε λογική φωτεινότητα, καθώς η υψηλή φωτεινότητα μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας.

Google news

Απενεργοποίησε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς: Απενεργοποίησε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς για να απελευθερώσεις πόρους και να βελτιώσεις την απόδοση της συσκευής σου.

Wondershare WW Redmagic WW

Μην εκθέτεις το smartphone σε υψηλή θερμοκρασία: Μην αφήνεις το smartphone σου σε σημεία με υψηλή θερμοκρασία, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας.

Καθάριζε το smartphone σου: Καθάρισε τη συσκευή σου από σκόνη και βρωμιά, χρησιμοποιώντας μια απαλή πετσέτα ελαφρώς ποτισμένη με νερό.


Ενημέρωσε το λογισμικό: Ενημέρωσε το λογισμικό της συσκευής σου στην πιο πρόσφατη έκδοση, καθώς αυτό μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και την ασφάλεια της συσκευής.

Μην εγκαθιστάς πολλές εφαρμογές: Προσπάθησε να μην εγκαθιστάς πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς συχνά, καθώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση της συσκευής σου και να καταναλώσουν πόρους.

Χρησιμοποίησε τον αρχικό φορτιστή: Χρησιμοποίησε τον αρχικό φορτιστή που έρχεται με τη συσκευή σου, καθώς αυτός έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλύτερα με αυτή. Αν δεν είχε φορτιστή το κινητό σου, αγόρασε έναν από αυτούς που προτείνει ο κατασκευαστής για το δικό σου μοντέλο.

Μην φορτίζεις τη συσκευή σου υπερβολικά: Μην αφήνεις τη συσκευή σου να φορτίζει περρισσότερο όταν φτάνει το 100%, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας και να αυξήσει τη θερμοκρασία της συσκευής. Επίσης, αν δυσκολεύεσαι να κρατήσεις τη συσκευή σου φορτισμένη για περισσότερο χρόνο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λειτουργίες όπως το Power Saving Mode για να εξοικονομήσεις μπαταρία.

Ακόμα και αν ακολουθήσεις όλες αυτές τις συμβουλές, η συσκευή σου ενδέχεται να χρειαστεί σέρβις κάποια στιγμή στο μέλλον. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινώνησε με τον κατασκευαστή ή ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών για να επισκευάσεις τη συσκευή σου.

Σε κάθε περίπτωση, να ευχαριστιέσαι κάθε μέρα το smartphone σου, να το ζεις και να τραβάς ωραίες εικόνες. Προβλήματα κάποια στιγμή θα έρθουν, έως τότε να το έχεις χαρεί το κινητό σου όσο περισσότερο γίνεται!

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram