Το CoverScreen OS κάνει τα flip κινητά ακόμη πιο χρηστικά

Μοίρασε την γνώση...

Η εταιρεία που έχει δημιουργήσει την εφαρμογή CoverScreen OS επιστρέφει και πάλι με μια νέα ενημέρωση. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η νέα εφαρμογή τους αφορά το Oppo Find N2 Flip.

banner

Ο προγραμματιστής IJP ανακοίνωσε την πρώτη preview έκδοση της εφαρμογής CoverScreen OS (μέσω του φόρουμ XDA Developers). Η εφαρμογή που προσθέτει επιπλέον λειτουργικότητα στις εξωτερικές οθόνες των τηλεφώνων Galaxy Z Flip της Samsung υποστηρίζει τώρα τη μεγάλη εξωτερική οθόνη του Oppo Find N2 Flip. Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι η ενημέρωση μετατρέπει την οθόνη σε ένα μικρό τηλέφωνο!

Διαφήμιση

Όταν εγκατασταθεί, η εφαρμογή φαίνεται να σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε, να εκκινήσετε και να αλληλεπιδράσετε με εφαρμογές όπως ακριβώς θα κάνατε στην κύρια οθόνη. Λειτουργεί επίσης με widgets που συνήθως προσθέτετε στην αρχική σας οθόνη, αν και η εταιρεία παραδέχεται ότι λειτουργεί για τις περισσότερες εφαρμογές και widgets, αλλά όχι για όλες.

Google news

Όλες οι λειτουργίες της νέας έκδοσης της εφαρμογής περιλαμβάνουν:

Zaful WW Gshopper Many GEOs

Cover Launcher/App Launcher/Drawer
Υποστήριξη για όλα τα widgets αρχικής οθόνης εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών
Γρήγορες εναλλαγές
Gestures πλοήγησης
Ειδοποιήσεις
Εξελιγμένη οθόνη multimedia
Υποστήριξη πληκτρολογίου φωνής, QWERTY, T9
Λειτουργεί πάνω από τον launcher της Oppo, ώστε να έχετε ακόμα πρόσβαση στα Quick Toggles και τα widgets του συστήματος!

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την εφαρμογή σε δράση, καθώς ο χρήστης κάνει swipes μέσα από εφαρμογές, ανοίγει ένα βίντεο στο YouTube και ανοίγει το Google Chrome για να αναζητήσει το “Oppo”.


Όπως μπορείτε να δείτε, η οθόνη λειτουργεί σχεδόν πανομοιότυπα με τον τρόπο που θα χρησιμοποιούσατε την κύρια οθόνη. Η εταιρεία συμπεριέλαβε επίσης ένα βίντεο που δείχνει πώς φαίνονται τα widgets κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Συνολικά, φαίνεται να λειτουργεί ομαλά, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στο ότι η IPJ έχει διορθώσει προβλήματα που υπήρχαν στις προηγούμενες εκδόσεις του CoverScreen OS. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Galaxy Z Flip 3 και αργότερα πήρε μια ενημέρωση για το Galaxy Z Flip 4.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε στο δικό σας Oppo Find N2 Flip, η τελευταία έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη στο Play Store. Απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στη σελίδα του καταστήματος.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram