Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μοίρασε την γνώση...

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους. Η συγκεκριμένη επιλογή αφορά μόνο τους χρήστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

banner

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Εάν σας ενδιαφέρει να απαλλαγείτε από αυτούς τους ενοχλητικούς ιχνηλάτες διαφημίσεων που καταβροχθίζουν όλα τα στατιστικά στοιχεία των προτιμήσεών σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε μια φόρμα, η οποία ουσιαστικά λειτουργεί ως έκκληση για να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση. Η Meta, ωστόσο, επιφυλάσσεται προσωρινά καθώς θα αναφέρει «Αξιολογήστε την υποβολή και αποφασίσετε εάν θα εφαρμόσετε την αλλαγή». Αυτό είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους ακτιβιστές για την προστασία του απορρήτου να βρυχηθούν, όχι μόνο επειδή αυτό αφήνει έξω την επιλογή του χρήστη στα χέρια μιας εταιρείας, αλλά και επειδή σημαίνει ότι οι χρήστες θα εξακολουθούν να συμμετέχουν από προεπιλογή όταν δημιουργούν έναν λογαριασμό.

Διαφήμιση

Η νέα φόρμα εξαίρεσης, εάν γίνει αποδεκτή θα περιορίσει τα δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Όπως και στο παρελθόν, θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν γενικές, δημόσιες πληροφορίες για εσάς, όπως η ηλικιακή σας ομάδα και η γενική τοποθεσία σας, αλλά δεν θα παρακολουθούν ποιο είναι το τελευταίο βίντεο που σας άρεσε στο Facebook, το YouTube ή σε άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές .

Google news

ΠΗΓΗ

Goboo [CPS] Many GEOs Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram