Το Galaxy Watch 6 φέρνει πίσω ένα χαρακτηριστικό που έλειψε

Μοίρασε την γνώση...

Μετά τις πληροφορίες της μπαταρίας που διέρρευσαν, οι λεπτομέρειες σχετικά με τα μη ανακοινωθέντα Galaxy Watch 6 και Watch 6 Pro συνεχίζουν να εμφανίζονται. Το πιο πρόσφατο είναι ένας ισχυρισμός μέσα από την ίδια την εταιρεία που υποδηλώνει ότι η Samsung αναβιώνει ένα σημαντικό σχέδιο ρολογιών φέτος.

banner

Galaxy Watch 6

Τα Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro της Samsung έφεραν μέτριες σχεδιαστικές αλλαγές στο τραπέζι. Αλλά στο ζευγάρι παραλείφθηκε επίσης ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό των θαυμαστών, που είναι η περιστρεφόμενη στεφάνη. Ευτυχώς, το παραπάνω εξάρτημα μπορεί να επιστρέψει στην επερχόμενη σειρά smartwatch Galaxy.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με έναν Κορεάτη YouTuber, Super Roader, το πιο ακριβό και πιο «δυνατό» Galaxy Watch 6 Pro της Samsung αποκτά περιστρεφόμενο πλαίσιο. Εν τω μεταξύ, το τυπικό μοντέλο Galaxy Watch 6 θα παραμείνει με την κλασική έκδοση αφής. Δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό στοιχείο που να υποστηρίζει τον ισχυρισμό του, αλλά πιθανώς επικαλείται εσωτερικές πηγές εντός της εταιρείας.

Google news

Επιπλέον, τόσο το Watch 6 όσο και το Watch 6 Pro φημολογείται προηγουμένως ότι διαθέτουν ένα κυρτό γυάλινο πάνελ, παραμερίζοντας την κεκλιμένη προς τα μέσα σχεδίαση του Galaxy Watch 5 (Pro). Εικάζεται ότι η εμφάνιση των δύο νέων ρολογιών θα μιμείται το Pixel Watch που κυκλοφόρησε νωρίτερα. Ωστόσο, θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα τοποθετηθεί η περιστρεφόμενη στεφάνη με αυτό το σχέδιο.

Hekka Lightinthebox WW

Όσοι περιμένουν καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από το Watch 6 μπορεί να μην απογοητευτούν. Νωρίτερα αυτό το μήνα, εντοπίστηκαν δύο νέες πιστοποιήσεις μπαταριών. Εάν υλοποιηθούν, θα δούμε την Samsung να δίνει μέτριες αναβαθμίσεις χωρητικότητας μπαταρίας στα νέα της smartwatches. Και εάν συνδυαστεί με έναν αποδοτικό νέο επεξεργαστή και βελτιστοποιημένο Wear OS, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στα δύο μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram