Το iOS 16.4 φέρνει κάτι που ο κόσμος ζητάει χρόνια – Θα αλλάξει τις κλήσεις με όσους έχουν iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Μια από τις χρήσιμες νέες προσθήκες που είχε φέρει το iOS 15, ήταν η δυνατότητα απομόνωσης φωνής που άλλαζε τον τρόπο λειτουργίας του ενσωματωμένου μικρόφωνο του iPhone. Το πρόβλημα όμως ήταν πως το χαρακτηριστικό μπορούσε να αξιοποιηθεί μόνο για τις κλήσεις μέσω FaceTime και κάποιες εφαρμογές τρίτων. Έτσι, απ’ όταν η αναβάθμιση είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2021, οι χρήστες ζητούσαν από την Apple να φέρει τη λειτουργία και στις κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις.

banner

Τώρα, η εταιρία άκουσε επιτέλους το feedback και ανακοίνωσε επίσημα πως το iOS 16.4 θα φέρει το ‘Voice Isolation’ mode για το μικρόφωνο και στις απλές κλήσεις μέσω των τηλεφωνικών δικτύων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενεργοποιώντας τη λειτουργία, το iPhone θα «συγκεντρώνεται» στη φωνή σας και έτσι θα κόβει αυτόματα όλο τον παρασκηνιακό θόρυβο του μικροφώνου σας. Αν για παράδειγμα μιλάτε όσο περπατάτε στο πεζοδρόμιο, δε θα ακούγονται στον συνομιλητή σας οι ήχοι των αυτοκινήτων και των περαστικών, παρά μόνο η δική σας φωνή.

Διαφήμιση

Το iOS 16.4 φέρνει κάτι που ο κόσμος ζητάει χρόνια - Θα αλλάξει τις κλήσεις με όσους έχουν iPhone

Πως ενεργοποιείται η απομόνωση φωνής στο iPhone;
Μιας και πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό του iOS 16.4, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη τη νέα αυτή έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η οποία για την ώρα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε δοκιμαστική έκδοση. Εφόσον, το iPhone σας έχει το iOS 16.4, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Voice Isolation για τις απλές κλήσεις μέσω τηλεφωνικών δικτύων, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Google news
  1. Ξεκινήστε μια κλήση με κάποιον.
  2. Κατά τη διάρκεια της κλήσης ανοίξτε το Control Center, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.
  3. Επιλέξτε το Mic Mode.
  4. Από τη λίστα που θα ανοίξει, διαλέξτε την επιλογή απομόνωσης φωνής.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η Wide Spectrum λειτουργία που φαίνεται επίσης στη φωτογραφία δεν είναι διαθέσιμη για τις κλήσεις κινητής τηλεφωνίας. Σε αυτό το mode, το iPhone κάνει ακριβώς το αντίθετο και εντείνει όλους τους τριγύρω ήχους.

Atlas VPN banner

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram