Το νέο flagship κατάστημα της HUAWEI στην Γουχάν είναι απλά από άλλον πλανήτη

Μοίρασε την γνώση...

Η Huawei επιβεβαίωσε επίσημα ότι ένα νέο κατάστημα ναυαρχίδα Wuhan Dream Times θα ανοίξει σύντομα.

banner

Αυτό το νέο κατάστημα-ναυαρχίδα της Huawei έχει ένα μοναδικό φουτουριστικό στυλ το οποίο δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχετε δει μέχρι σήμερα. Έτσι μέσα θα βρει κανείς μια περιοχή για καφέ και χαλάρωση, αλλά και αθλητικό τμήμα με εξοπλισμό γυμναστικής, τμήμα ακουστικής εμπειρίας στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική ιδιωτικά με τον εξοπλισμό της Huawei ενώ δεν λείπει επίσης και τμήμα One Stop Service, στο οποίο εξιδεικευμένο προσωπικό θα λύνει προβλήματα και θα επισκευάζει τις συσκευές.

Διαφήμιση

Η γενικότερη σχεδίαση του κτηρίου είναι εξαιρετική και καταφέρνει να διαχωρίσει αλλά και να δώσει πρόσβαση σε όλη την τελευταία τεχνολογία και τα έξυπνα προϊόντα της Huawei. Το κατάστημα περιλαμβάνει επίσης σενάρια έξυπνης ζωής, όπως έξυπνα ταξίδια, έξυπνο γραφείο, έξυπνο σπίτι, οπτικοακουστική ψυχαγωγία, αθλητισμό και υγεία.

Google news

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης νέων προϊόντων Huawei Spring Flagship, ο CEO της Huawei CBG Yu Chengdong ανακοίνωσε ότι το τρίτο μεγαλύτερο κατάστημα της Huawei στη χώρα – Huawei Flagship Store Wuhan Dream Times θα ανοίξει επίσημα στις 30 Μαρτίου.

Lightinthebox WW Banggood WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram