Το νέο πρόγραμμα Series για συνδρομητικό περιεχόμενο παρουσίασε το TikTok

Μοίρασε την γνώση...

Η μάχη στην αγορά των social media συνεχίζεται και το TikTok αποφάσισε να προσφέρει περισσότερα στους δημιουργούς περιεχομένου και τους influencers. Η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε το πρόγραμμα Series, σύμφωνα με το οποίο οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο που θα είναι προσβάσιμο μόνο έναντι αντιτίμου και μάλιστα μεγαλύτερο και σε διάρκεια.

banner

Οι δημιουργοί θα μπορούν να δημιουργήσουν στο προφίλ τους μια συλλογή από videos και να αναρτήσουν στο προφίλ τους ένα σύνδεσμο για αγορά της πρόσβασης σε αυτήν. Κάθε συλλογή μπορεί να έχει έως και 80 videos διάρκειας έως και 20 λεπτών και το κόστος πρόσβασης μπορεί να ξεκινάει από το 1 δολάριο και να φτάνει έως και τα 190. Το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο σε επιλεγμένους χρήστες προς το παρόν και στη συνέχεια θα ανοίξει (μέσω αιτήσεων που θα γίνονται σε ειδικό site) για περισσότερους.

Διαφήμιση

Στο ξεκίνημά του, το νέο χαρακτηριστικό θα προσφέρει στους δημιουργούς όλο το ποσό της συνδρομής, μείον κάποιων χρεώσεων για τη χρήση των servers και κάποιων εισφορών της εφαρμογής. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για τα ακριβή ποσά και το μοντέλο που θα ακολουθηθεί μετά από αυτήν την περίοδο γνωριμίας. Όσοι μπουν στο πρόγραμμα θα μπορούν να ελέγχουν και μέσω ενός site τις επιδόσεις και τα έσοδα που έχουν από τα videos που έχουν ανεβάσει στις συγκεκριμένες συλλογές.

Google news

Κάτι νέο ετοιμάζει το TikTok για να κερδίσει και πάλι τους δημιουργούς και τους influencers.

To TikTok γνωρίζει το τελευταίο διάστημα διαμαρτυρίες από τους δημιουργούς με λογαριασμούς που μετρούν πολλά εκατομμύρια ακόλουθους πως τα έσοδά τους από την πλατφόρμα είναι πολύ λιγότερα από άλλες αντίστοιχες και έτσι αναγκάστηκε να κινηθεί ταχύτερα προς αυτήν την κατεύθυνση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δε, το πρόγραμμα Series ήταν προγραμματισμένο να διατεθεί κάποια στιγμή προς τα τέλη του 2023 σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, αλλά τους επικεφαλής της εταιρείας πρόλαβαν οι εξελίξεις.

Hekka ZTE Many GEOs

Όλα αυτά έρχονται βέβαια και σε μια περίοδο που και οι δημιουργοί δείχνουν ότι μπορούν να αφοσιωθούν κυρίως σε μία πλατφόρμα για τα έσοδά τους και παρά την ευκολία που ορισμένα videos στο TikTok γίνονται viral και αποκτούν μεγάλη προβολή, το YouTube είναι σαφώς προτιμότερο για πάρα πολλούς λόγους. Η μάχη και εδώ θα είναι μεγάλη και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2023.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram