Το νέο winbank app είναι εδώ!!! Με νέο πανέμορφο design σε Android και iOS – Πως να το κατεβάσεις

Μοίρασε την γνώση...

Ένα ανανεωμένο design εμφανίζει στο Play Store η Winbank για το νέο της mobile app που το αποκαλεί πλέον Winbank app. Ωστόσο, στο Play Store που δοκιμάσαμε να το κατεβάσουμε δεν μας το εμφανίζει στην αναζήτηση από τη συσκευή μας με τον όρο winbank app. Προφανώς θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εμφανίζει το παλιό.

banner

Εσύ μπορείς να μεταβείς στο Play Store από το PC σου και να κάνεις την εγκατάσταση από εκεί. (έχουμε συνδέσμους κάτω από τις εικόνες). Με αυτόν τον τρόπο εγκαθίσταται κανονικά σε συσκευή Android και το εικονίδιο της εφαρμογής από κάτω αναφέρει το όνομα Winbank New. Κατά την άποψή μας είναι πολύ πιο εύχρηστο και οι φωτογραφίες που έχουμε παρακάτω το αδικούν. Μπορέσαμε να συνδεθούμε κανονικά στην εφαρμογή και να δούμε τους λογαριασμούς μας.

winbank app

winbank appwinbank app

Το νέο winbank app είναι διαθέσιμο για Android εδώ και για iOS συσκευές εδώ

Google news

Η νέα winbank mobile εφαρμογή είναι εδώ!

Cafago WW Zaful WW

Η νέα winbank mobile εφαρμογή ανασχεδιάστηκε για να σας προσφέρει μέσα από ένα μοντέρνο, αναβαθμισμένο, φιλικό εύχρηστο και σύγχρονο περιβάλλον μία καλύτερη Τραπεζική εμπειρία.

winbank new

Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, έχετε μια συνοπτική εικόνα της σχέσης σας με την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς επίσης μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μία νέα συναλλαγή. Επίσης, η αρχική σελίδα έχει εμπλουτιστεί με την ενότητα “winbank in the spotlight” όπου παρουσιάζονται προτάσεις που αναβαθμίζουν την τραπεζική σας σχέση, καθώς και η ενότητα “Stories” όπου εμφανίζονται σύντομα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος με σημαντικές νέες πληροφορίες.


Από την ενότητα «Καταθέσεις» βλέπετε συνοπτικά τα υπόλοιπα των λογαριασμών σας ή αναλυτικά τις κινήσεις σας για κάθε λογαριασμό. Επιλέγοντας έναν λογαριασμό μπορείτε να εκκινήσετε πληθώρα συναλλαγών από το κουμπί Συναλλαγή. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να κάνετε άνοιγμα νέου λογαριασμού.

Από την ενότητα «Κάρτες» διαχειρίζεστε τις κάρτες σας (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες). Βλέπετε τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των καρτών σας, κάνετε πληρωμή κάρτας, δυνατότητα προσωρινής απενεργοποίηση κάρτας, εκδίδετε νέα κάρτα, μπορείτε να διαχειρίζεστε τα όρια και την χρήση τους και άλλες δυνατότητες.

Από την ενότητα «Δάνεια» βλέπετε πληροφορίες για τα δανειακά σας προϊόντα.

Από την ενότητα «Ασφάλειες» βλέπετε πληροφορίες για τα ασφαλιστικά σας προϊόντα.

Από την ενότητα «Επενδύσεις» βλέπετε πληροφορίες για τα επενδυτικά σας προϊόντα.

Διαχείριση ασφάλειας:
-Ορισμός εύκολης πρόσβασης (quick login) με έναν 4-ψήφιο κωδικό (PIN) ή βιομετρικά δεδομένα
-Ενεργοποιώντας την αποστολή ειδοποιήσεων της εφαρμογής, η λήψη και η καταχώριση του κωδικού extraPIN, όταν απαιτείται, πραγματοποιείται αυτόματα στις εγχρήματες συναλλαγές σας. Εσείς, απλώς επικυρώνετε την εκτέλεση της συναλλαγής με τη χρήση quick login, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας παράλληλα το επίπεδο ασφάλειάς σας.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram