Το Pure UI αποκαλύπτει η Nokia, μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη

Μοίρασε την γνώση...

Η Ομάδα Σχεδίασης της Nokia έχει δημιουργήσει μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη που ονομάζεται Pure UI. Aυτή προορίζεται – προφανώς – για τηλέφωνα Nokia αλλά και για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

banner

Έχει μια καθαρή, μινιμαλιστική εμφάνιση, η οποία είναι η κορυφαία σχεδιαστική τάση αυτή τη στιγμή. Στόχος της να είναι ανθεκτική και ευέλικτη, με πολλά στοιχεία να την καθορίζουν.

Η Nokia αποκαλύπτει το Pure UI, μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη

Ένα σημαντικό μέρος της νέας εμφάνισης είναι η γραμματοσειρά Nokia Pure, η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε όλο το UI. Ακόμα, υπάρχουν εικονίδια ειδικά σχεδιασμένα για τη διεπαφή αλλά και κάποια animations που τραβούν την προσοχή του χρήστη σε κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο όταν χρειάζεται.

Google news

Η ομάδα της Nokia έχει επίσης προετοιμάσει τυπικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι σχεδιαστές για τη γρήγορη κατασκευή οθονών με σταθερή εμφάνιση. Η σκοτεινή λειτουργία υποστηρίζεται με στοιχεία και εικονίδια να προσαρμόζουν ανάλογα το στυλ τους.

AliExpress WW Govee Many GEOs

Η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για να κλιμακώνεται από μικροσκοπικές οθόνες που φοριούνται στον καρπό έως μεγάλα πάνελ που τοποθετούνται στον τοίχο.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram