Τύπος ζήτησε από το ChatGPT να εφεύρει νέο χρώμα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα (ΕΙΚΟΝΑ)

Μοίρασε την γνώση...

Ένας χρήστης του Twitter με το όνομα “The Rundown AI” πραγματοποίησε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πείραμα χρησιμοποιώντας το GPT-4, το πιο εξελιγμένο AI μοντέλο της OpenAI που έχουμε δει να πραγματοποιεί τρομερά εντυπωσιακά επιτεύγματα. Στη λίστα αυτή, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί και η ιδέα του εν λόγω χρήστη, την οποία έφερε εις πέρας η τεχνητή νοημοσύνη. Αναλυτικότερα, ανέθεσε στο GPT-4 να εφεύρει ένα νέο χρώμα και να περιγράψει αναλυτικά το πώς μοιάζει αυτό. Στη συνέχεια, εισήγαγε τα αποτελέσματα στο Midjourney, μια άλλη AI που μπορεί να δημιουργήσει εικόνες από περιγραφές κειμένου.

banner

Τύπος ζήτησε από το ChatGPT να εφεύρει νέο χρώμα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα (ΕΙΚΟΝΑ)

Το αποτέλεσμα ήταν μια ιδιαίτερη εικόνα ενός χρώματος που το GPT-4 ονόμασε “Lumiflect”. Σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη, το Lumiflect είναι “ένα συναρπαστικό νέο χρώμα που συνδυάζει την μαγεία της βιοφωταύγειας με τις ανακλαστικές ιδιότητες των μεταλλικών επιφανειών. Το Lumiflect είναι μια λαμπερή, ιριδίζουσα απόχρωση που φαίνεται να λάμπει από μέσα, δημιουργώντας ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο θέαμα χρώματος και φωτός. Αποτυπώνει τις μαγευτικές ιδιότητες ενός λαμπερού ηλιοβασιλέματος, τις απαλές λάμψεις του φεγγαρόφωτος στο νερό και τον μαγευτικό χορό των πυγολαμπίδων σε μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα. Το Lumiflect αλλάζει μεταξύ των αποχρώσεων του πετρόλ, του βιολετί και του ροζ χρυσού, ανάλογα με τη γωνία του φωτός και την οπτική γωνία του θεατή. Καθώς αλληλεπιδρά με διαφορετικές πηγές φωτός, προκαλεί μια αιθέρια αίσθηση βάθους και διάστασης”.

Διαφήμιση

Ο χρήστης μοιράστηκε την εικόνα και την περιγραφή στο Twitter, με την δημοσίευσή του να λαμβάνει χιλιάδες προβολές και likes. Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πολλοί χρήστες επαίνεσαν το GPT-4 για τη δημιουργικότητά του, ενώ άλλοι εξέφρασαν ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς νέο χρώμα. Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Google news

The Rundown AI
@TheRundownAI
·
Ακολουθήστε
We asked GPT-4 to invent a new color and describe what it looks like.

Redmagic WW ZTE Many GEOs

Then we inputted the results into Midjourney.

The results were beautiful:


Εικόνα

Εικόνα

Όπως και να ‘χει όμως, πρόκειται για ένα ακόμη πείραμα που αναδεικνύει τις δυνατότητες του GPT-4 ως ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία περιεχομένου, με τους χρήστες να ανακαλύπτουν καθημερινά νέες εφαρμογές και τρόπους εκμετάλλευσης της εντυπωσιακής τεχνολογίας.

ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram