Αν θέλετε να σβήσετε κλήση αυτό που χρειάζεστε είναι το ChatGPT

Μοίρασε την γνώση...

Της έσβησαν κλήση μετά που το ChatGPT της έγραψε το κείμενο υπεράσπισης της.

banner

Η νέα τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης Chat GPT έχει άπειρες δυνατότητες πλέον, όλος ο κόσμος μιλάει για τις ικανότητες του συστήματος αλλά και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Το τελευταίο πρόβλημα που τέθηκε για το Chat GPT είναι αν όντως θα βοηθήσει σε κάποια δουλειά γραφείου.

Διαφήμιση

Αν θέλετε να σβήσετε κλήση αυτό που χρειάζεστε είναι το ChatGPT

Το ChatGPT (Generative Pre-trained Transformer – Παραγωγικός Προεκπαιδευμένος Μετασχηματιστής) είναι εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει διάλογο και απαντήσεις (chatbot), η οποία κυκλοφόρησε από την OpenAI τον Νοέμβριο 2022. Βασίζεται στην οικογένεια μεγάλων γλωσσικών μοντέλων GPT-3.5 της OpenAI και είναι βελτιστοποιημένο τόσο με εποπτευόμενες όσο και με ενισχυτικές τεχνικές εκμάθησης.

Google news

Αυτή η AI τεχνολογία, μας διαβεβαιώνουν οι επιστήμονες, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει την δουλειά του ανθρώπου, κι επίσης είναι σε θέση να κάνει άπειρα λάθη. Σε τι όμως μπορεί να βοηθήσει τελικά; Η εφημερίδα Washington Post μας δίνει πολλές από τις απαντήσεις για τα ερωτήματα αυτά. Πάμε να δούμε τελικά σε τι μας βοηθάει το σύστημα Chat GPT.

Govee Many GEOs Atlas VPN

 

Κι όμως τώρα βλέπουμε κάτι που θα το ζήλευε και ο καλύτερος δικηγόρος εκεί έξω: Η 22χρονη φοιτήτρια Millie Houlton έλαβε ένα πρόστιμο $70 για παράνομο παρκάρισμα στη Νέα Υόρκη. Η Houlton θεώρησε άδικη την κλήση, αλλά μπήκε στον πειρασμό να την πληρώσει επειδή δεν είχε το χρόνο να ασχοληθεί με την υπόθεση λόγω του φορτωμένου προγράμματός της με τη σχολή. Σκέφτηκε όμως να στραφεί στο ChatGPT για βοήθεια.

Και μαντέψτε τι έγινε. Το ChatGPT την δικαίωσε και της έσβησαν την κλήση. Ποιος το κάνει τώρα αυτό ρε παιδιά; Ούτε και ο καλύτερος δικηγόρος θα μπορούσε να της την σβήσει, ούτε κι αν είχε βύσμα στο Δήμο.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram