Αυτά είναι τα ChatGPT Glasses: H προσωπική ψηφιακή βοηθό διαθέσιμη 24/7

Μοίρασε την γνώση...

Ένας φοιτητής του Standford μόλις ανακάλυψε μια νέα πρακτική χρήση του ChatGPT. Την αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες στον πραγματικό κόσμο. Ο λόγος για τον Bryan Hau-Ping Chiang, ο οποίος αξιοποιώντας το open source Monocle AR hardware και τη λειτουργία αυτόματης αναγνώρισης ομιλίας της OpenAI, όπως και ένα smartphone δημιούργησε ένα σύστημα το οποίο υπόσχεται να σε βοηθήσει στην αλληλεπίδραση με τον πραγματικό κόσμο.

banner

chatgpt

Ο λόγος για το rizzGPT, που ο Chiang το περιγράφει ως την αρχή μιας νέας εποχής, όπου καθένας θα έχει την προσωπική του ψηφιακή βοηθό διαθέσιμη 24/7. Μπορεί για παράδειγμα να σε βοηθήσει σε ένα ραντεβού, να σου παρέχει τις κατάλληλες απαντήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για δουλειά και πλήθος άλλων δυνατοτήτων.

Διαφήμιση

 

ΠΗΓΗ

Google news

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram