Διαφημίσεις στην Έναρξη των Windows 11 δοκιμάζει η Microsoft και θέλει τη γνώμη σας

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια προαιρετική ενημέρωση για τα Windows 11 που προσθέτει στο λειτουργικό σύστημα “ειδοποιήσεις για λογαριασμούς Microsoft” μέσα στην Έναρξη. Αν και η Microsoft περιγράφει το χαρακτηριστικό ως “ειδοποιήσεις”, πολλοί χρήστες δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, καθώς το βλέπουν ως έναν τρόπο εμφάνισης διαφημίσεων για προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft.

banner

Διαφημίσεις στην Έναρξη των Windows 11 δοκιμάζει η Microsoft και θέλει τη γνώμη σας

Το εν λόγω update, γνωστό ως KB5023778, θεωρείται preview κυκλοφορία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κατεβαίνει αυτόματα, παρά μόνο αν κάποιος κάνει χειροκίνητα έλεγχο για ενημερώσεις. Πέρα από το προαναφερθέν χαρακτηριστικό, περιέχει και διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων, ενώ κάνει επιτέλους και το πλαίσιο αναζήτησης να ταιριάζει οπτικά με το τρέχον theme του χρήστη.

Διαφήμιση

Ωστόσο, η πιο αμφιλεγόμενη αλλαγή είναι η σίγουρα η προσθήκη των λεγόμενων ειδοποιήσεων στο sign-out μενού της Έναρξη, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί. Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ένα μικρό κοινό αυτή τη στιγμή και θα αναπτυχθεί ευρύτερα τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρίας περιγράφει το χαρακτηριστικό ως εξής:

Google news

Νέο! Αυτή η ενημέρωση εισάγει notifications για τα Microsoft accounts στην Έναρξη. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο σε ένα μικρό μέρος του κοινού αυτή τη στιγμή. Θα διατεθεί ευρύτερα μέσα στους επόμενους μήνες. Ορισμένες συσκευές ενδέχεται να παρατηρήσουν διαφορετικές οπτικές παραλλαγές, καθώς συλλέγουμε feedback.

Banggood WW Dresslily WW

Οι ειδοποιήσεις υποτίθεται ότι ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με τους λογαριασμούς τους στη Microsoft και προτείνουν τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας τους με τα Windows 11. Για παράδειγμα, ορισμένες ειδοποιήσεις μπορεί να προτρέπουν τους χρήστες να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους στο OneDrive ή να ολοκληρώσουν τις εγγραφές των λογαριασμών τους.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft πειραματίζεται με την εμφάνιση διαφημίσεων στα Windows. Στο παρελθόν, η εταιρία είχε δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο και στον File Explorer σε ορισμένα builds του προγράμματος Windows Insider.


ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram