Η Apple λανσάρει έναν νέο αποταμιευτικό λογαριασμό

Μοίρασε την γνώση...

Από σήμερα, οι κάτοχοι καρτών Apple θα μπορούν να αυξάνουν τις ανταμοιβές Daily Cash τους με έναν αποταμιευτικό λογαριασμό Apple της Goldman Sachs.

banner

Αυτές οι ανταμοιβές κερδίζονται κάθε φορά που ο κάτοχος της κάρτας χρησιμοποιεί την Apple Card για να πραγματοποιήσει μια αγορά – με επιλεγμένους εμπόρους που προσφέρουν απεριόριστη επιστροφή μετρητών 3%. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το πού κατατίθενται αυτές οι χρηματικές επιστροφές και να τις ανακατευθύνουν στον αποταμιευτικό τους λογαριασμό για να κερδίζουν τόκους επί των χρημάτων αυτών, επιπλέον των χρημάτων που καταθέτουν από εξωτερικό τραπεζικό λογαριασμό.

Διαφήμιση

«Ο λογαριασμός βοηθά τους χρήστες να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο το δημοφιλές όφελος της Apple Card – το Daily Cash – παρέχοντάς τους παράλληλα έναν εύκολο τρόπο να εξοικονομούν χρήματα κάθε μέρα», δήλωσε η Τζένιφερ Μπέιλι, αντιπρόεδρος της Apple για το Apple Pay και το Apple Wallet. «Στόχος μας είναι να δημιουργούμε εργαλεία που βοηθούν τους χρήστες να έχουν μια πιο υγιή οικονομική ζωή, και η ενσωμάτωση της αποταμίευσης στην Apple Card στο Wallet τους δίνει τη δυνατότητα να δαπανούν, να στέλνουν και να αποθηκεύουν Daily Cash άμεσα και απρόσκοπτα – όλα από ένα μέρος».

Google news

Η Apple λανσάρει έναν νέο αποταμιευτικό λογαριασμό

Το επιτόκιο του αποταμιευτικού λογαριασμού της Apple βρίσκεται σήμερα στο 4,15%, το οποίο είναι πάνω από 11 φορές μεγαλύτερο από τον εθνικό μέσο όρο. Επιπλέον, ο λογαριασμός δεν απαιτεί ελάχιστη κατάθεση, δεν χρεώνει τέλη και δεν δεσμεύει τους αποταμιευτές με απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου.

Banggood WW ChicMe WW

Οι αποταμιευτές που θέλουν να παρακολουθούν τις αποταμιεύσεις τους θα μπορούν να βλέπουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και τους κερδισμένους τόκους από το ταμπλό αποταμίευσης στο πορτοφόλι τους. Και, αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τον αποταμιευτικό τους λογαριασμό, μπορούν να το κάνουν εύκολα, μεταφέροντας τα χρήματα αυτά σε έναν συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό ή στην κάρτα Apple Cash, χωρίς καμία χρέωση.

Για πολλούς πιστούς χρήστες της Apple, η προσθήκη ενός αποταμιευτικού λογαριασμού στο μείγμα τούς δίνει την ελευθερία να ενοποιήσουν περαιτέρω όλους τους χρηματοοικονομικούς τους λογαριασμούς και να έχουν μια λεπτομερή εικόνα των υπολοίπων των λογαριασμών τους από το πορτοφόλι της Apple.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram