Ο CEO του Twitter έγινε ο χρήστης με τους περισσότερους ακολούθους στο Twitter περνώντας τον Ομπάμα

Μοίρασε την γνώση...

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ έγινε ο χρήστης με τους περισσότερους ακολούθους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αφήνοντας δεύτερο τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.
Πλέον, τον λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ακολουθούν 133,08 εκατομμύρια χρήστες ενώ αυτόν του Ομπάμα 133,04 εκατομμύρια.

banner

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μασκ απέκτησε πάνω από 50 εκατομμύρια ακολούθους μέσα σε λίγους μήνες από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του Twitter.

Διαφήμιση

Τον Φεβρουάριο ο ιστότοπος Platformer που επικαλείται το ΑΠΕ ανέφερε ότι ο Μασκ είχε πιέσει τους προγραμματιστές του Twitter να προωθήσουν τη διάδοση των μηνυμάτων του στην πλατφόρμα. Η επιθυμία του έγινε πράξη, αφού χάρη σε τροποποιήσεις φίλτρων οι αναρτήσεις του Ίλον Μασκ διαδόθηκαν ευρέως, ανέφερε το δημοσίευμα.

Google news

Οι λογαριασμοί των Μασκ και Ομπάμα απέχουν πολύ από τους υπόλοιπους με τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ να ακολουθεί (113 εκατομμύρια ακόλουθοι) και τις τραγουδίστριες Κέιτι Πέρι και Ριάνα να έρχονται τέταρτες με περίπου 108 εκατομμύρια ακολούθους έκαστη.

Atlas VPN Cafago WW

Σημειώνεται ότι σε εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους της πλατφόρμας, ο Ίλον Μασκ ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η εκτιμώμενη αξία του Twitter ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν τα μισά από όσα πλήρωσε τον Οκτώβριο (44 εκατ. δολάρια) για να αποκτήσει τον έλεγχό της.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram