Ο Elon Musk άλλαξε το λογότυπο του Twitter

Μοίρασε την γνώση...

Ο Musk αντικατέστησε το γνώριμο μπλε πουλί του Twitter, ενώ στην πορεία θα αποδειχθεί αν αυτό είναι κάτι μόνιμο ή παροδικό.

banner

Λίγες ώρες αφότου ο Elon Musk, ιδιοκτήτης του Twitter, επέλεξε να τοποθετήσει ως logo την φιγούρα του σκύλου που συνδέεται με το κρυπτονόμισμα dogecoin, η αξία του τελευταίου κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε. Πιο συγκεκριμένα ανέβηκε από τα 0,08 δολάρια στα 0,10 σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 20%.

Διαφήμιση

Ο ιδιοκτήτης του Twitter, που μετρά 133 εκατομμύρια ακολούθους, χρησιμοποιεί εδώ και καιρό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή του ιδίου, ενώ έχει προωθήσει και το dogecoin, ένα κρυπτονόμισμα υψηλής διακύμανσης που δημιουργήθηκε αρχικά για πλάκα το 2013.

Google news

Το dogecoin ήταν τότε μία ειρωνική απάντηση στα κρυπτονομίσματα, που μετά την εμφάνιση του bitcoin αυξάνονταν συνεχώς και στα μοντάζ φωτογραφιών των σκύλων της ράτσας Shiba Inu, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στο διαδίκτυο.

Geekmaxi Many GEOs Cafago WW

Ενισχυμένο από μία φρενίτιδα αγορών τέτοιου είδους τίτλων στις αρχές του 2021 σε συνδυασμό με θετικά μηνύματα του Elon Musk στο Twitter, το dogecoin εκτοξεύθηκε το Μάιο 2021 πάνω από τα 0,70 δολάρια, για να υποχωρήσει μετά από μια σατιρική εκπομπή στην οποία ο Musk το χαρακτήρισε «απάτη».

Μάλιστα τον Ιούνιο του 2022 επενδυτής που έχασε χρήματα στο dogecoin κατέθεσε αγωγή ζητώντας αποζημίωση 258 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Musk και τις εταιρείες του Tesla και SpaceX.


Φυσικά ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ανέβασε στο Twitter περυσινή συνομιλία με χρήστη κατά την οποία έδινε την υπόσχεση να αγοράσει την πλατφόρμα και να κάνει logo του τον Shiba Inu.

ΠΗΓΗ

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram