Οχάιο: 13χρονος πέθανε ενώ έκανε challenge στο TikTok

Μοίρασε την γνώση...

Ένας 13χρονος στο Οχάιο πέθανε αφού «πήρε πολλά Benadryl», δοκιμάζοντας μια επικίνδυνη πρόκληση στο TikTok, σύμφωνα με το CNN. Η οικογένεια του ανήλικου δημιούργησε και έναν λογαριασμό GoFundMe.

banner

Ο Jacob Stevens συμμετείχε σε μια πρόκληση TikTok με μερικούς φίλους στο σπίτι όταν κατάπιε το αντιισταμινικό, αναφέρει ο λογαριασμός GoFundMe.

Διαφήμιση

Η πρόκληση ήταν να πάρει 12 έως 14 χάπια, τα οποία θα δημιουργούσαν παραισθήσεις, αλλά αντί αυτού, αυτή η υπερβολική δόση σκότωσε τον 13χρονο Τζέικομπ Στίβενς. Η οικογένεια ανέφερε στο ABC 6 ότι ήταν σε αναπνευστήρα για περίπου μια εβδομάδα. Ο Τζέικομπ ήταν σε αναπνευστήρα για σχεδόν μια εβδομάδα πριν πεθάνει, σύμφωνα με το WSYX.

Google news

Η υπερβολική δόση Benadryl μπορεί να οδηγήσει σε «σοβαρά καρδιακά προβλήματα, επιληπτικές κρίσεις, κώμα ή ακόμα και θάνατο», δήλωσε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ σε μια προειδοποίηση του 2020 προς το κοινό σχετικά με τη θανατηφόρα «Πρόκληση Benadryl» στο TikTok.

Govee Many GEOs Hekka

Η γιαγιά του Τζέικομπ δήλωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί «για να βεβαιωθεί ότι κανένα άλλο παιδί δεν θα πάθει κακό λόγω αυτού του challenge».

tiktok

Σε μια δήλωση στο CNN, το γραφείο Τύπου του TikTok αναφέρει: «Τα βαθύτερα συλλυπητήρια μας εκφράζονται στην οικογένεια. Στο TikTok, απαγορεύουμε και αφαιρούμε αυστηρά περιεχόμενο που προωθεί επικίνδυνη συμπεριφορά έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια της κοινότητάς μας. Δεν έχουμε δει ποτέ αυτού του είδους την τάση περιεχομένου στην πλατφόρμα μας και έχουμε μπλοκάρει τις αναζητήσεις για χρόνια για να αποθαρρύνουμε τη συμπεριφορά αντιγραφής. Η ομάδα μας, περίπου 40.000 επαγγελματιών ασφάλειας, εργάζεται για την άρση παραβιάσεων των Οδηγιών κοινότητας και ενθαρρύνουμε την κοινότητά μας να αναφέρει οποιοδήποτε περιεχόμενο ή λογαριασμούς που τους προβληματίζουν».


Ο κατασκευαστής του Benadryl, Johnson & Johnson, χαρακτήρισε την πρόκληση «επικίνδυνη».

«Κατανοούμε ότι οι καταναλωτές μπορεί να έχουν ακούσει για μια διαδικτυακή «πρόκληση» που περιλαμβάνει την κακή χρήση ή κατάχρηση της διφαινυδραμίνης. «Η πρόκληση, η οποία περιλαμβάνει την κατάποση υπερβολικών ποσοτήτων διφαινυδραμίνης, είναι μια επικίνδυνη τάση και πρέπει να σταματήσει αμέσως. Τα προϊόντα BENADRYL® και άλλα προϊόντα διφαινυδραμίνης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας» τονίζεται.

«Εργαζόμαστε με το TikTok και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να αφαιρέσουμε περιεχόμενο που δείχνει αυτή τη συμπεριφορά», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram